Biuro M

Inne wydania:

"Biuro M" - Magdaleny Witkiewicz i Alka Rogozińskiego. Po raz pierwszy sięgnęłam po ten duet. Mam już za sobą książki Pani Witkiewicz a Pan Rogozińskiego dopiero przede mną. Powiem tak : byłam absolutnie zachwycona! :-) czyta się rewelacyjnie, szybko i przyjemnie. Czytelnik wcale się nie nudzi. Przeciwnie! ;-) uśmiałam się naprawdę wiele razy. Okazuje się że kot Pani Magdy - Puszysław można powiedzieć ma swój debiut w tej książce! ;-) i jest jednym z głównych bohaterów! ;-) poznanejemy tutaj Barbarę Bakuszycką, Jacka Grota, Nashihę, Pana Waldemara oraz Krystynę Leśnolubską. Ta ostatnia ma niemałe znaczenie, bo to właśnie w jej biurze matrymonialnym "Minerwa" dzieje się akcja tej powieści ;-) choć wydaje się, że takie miejsce z pozoru są spokojne, to tutaj absolutnie jest zupełnie przeciwnie! ;-) wiele przygód i sytuacji, które absolutnie zmieniają podejście do takiego miejsca. Nieszczęśliwe miłości, zdradzajacy faceci o imieniu Michał, odbijająca każdą miłość Zołza Elwirka a na końcu jednak zwroty akcji, miłości i żyli długo i szczęśliwie ;-) to wszystko poznacie w tej historii! ;-) duet spisał się świetnie, sądzę że jeszcze nie raz sięgnę po ich wspomną twórczość bo czytać dobre książki a przede wszystkim polskich autorów, to wielka chluba i czysta przyjemność!! ;-) polecam Wam gorąco i przyznaję 10/10 punktów! ;-)

Informacje dodatkowe o Biuro M:

Wydawnictwo: Filia