Wok. Na co dzień i od święta

Ocena: 0 (0 głosów)
Najbardziej rozpowszechnioną metodą przyrządzania dań w woku jest smażenie na dużym ogniu z ciągłym, intensywnym mieszaniem. dzięki tej metodzie można zdrowo, wykwintnie i przede wszystkim smacznie przygotować potrawy w wyjątkowo krótkim czasie. Wszystkim przepisom towarzyszą szczegółowe wskazówki, które gwarantują, że potrawa uda się wyśmienicie. Kolorowe fotografie oraz rady kucharza czynią z tej książki doskonały poradnik kulinarny.

Informacje dodatkowe o Wok. Na co dzień i od święta:

Wydawnictwo: Parragon
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 1-40546-910-2
Liczba stron: 80

więcej

Kup książkę Wok. Na co dzień i od święta

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Wok. Na co dzień i od święta - opinie o książce

Inne książki autora
Rozpoznawanie roślin i zwierząt
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Rozpoznawanie roślin i zwierząt

Zawarte w nim informacje ułatwią rozpoznawanie spotykanych - na wyprawie do lasu, nad morze, nad jeziora, czy w góry - roślin i zwierząt, i wzbogacą naszą...

Wzywam 07. Opowiadania milicyjne (t.I-III)
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Wzywam 07. Opowiadania milicyjne (t.I-III)

Historie kryminalne gloryfikujące pracę naszych dzielnych stróżów prawa z czasów PRL, ówczesnych \"detektywów\", rozwiązujących trudne zagadki, często...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Upiór w moherze
Iwona Banach
Upiór w moherze
Szepty ciemności
Andrzej Pupin
Szepty ciemności
Księga zaklęć
Agnieszka Rautman-Szczepańska
Księga zaklęć
Najukochańsza
Joanna Jagiełło
Najukochańsza
Strach ze strychu
Radek Jakubiak
Strach ze strychu
Strefa interesów
Martin Amis
Strefa interesów
Stajnia pod Lipami
Magdalena Zarębska ;
Stajnia pod Lipami
Draka na Antypodach
Katarzyna Ryrych ;
Draka na Antypodach
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy