Wok. Na co dzień i od święta

Ocena: 0 (0 głosów)
Najbardziej rozpowszechnioną metodą przyrządzania dań w woku jest smażenie na dużym ogniu z ciągłym, intensywnym mieszaniem. dzięki tej metodzie można zdrowo, wykwintnie i przede wszystkim smacznie przygotować potrawy w wyjątkowo krótkim czasie. Wszystkim przepisom towarzyszą szczegółowe wskazówki, które gwarantują, że potrawa uda się wyśmienicie. Kolorowe fotografie oraz rady kucharza czynią z tej książki doskonały poradnik kulinarny.

Informacje dodatkowe o Wok. Na co dzień i od święta:

Wydawnictwo: Parragon
Data wydania: b.d
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 1-40546-910-2
Liczba stron: 80

więcej

Kup książkę Wok. Na co dzień i od święta

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Wok. Na co dzień i od święta - opinie o książce

Inne książki autora
Tarnowskie Góry. Plan miasta w skali 1:20 000
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Tarnowskie Góry. Plan miasta w skali 1:20 000

GPS, turystyczna mapa okolic w skali 1:300 000. Do najczęściej wybieranych przez klientów indywidualnych produktów należą atlasy samochodowe i plany miast...

Wyprawa za miasto
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Wyprawa za miasto

Książeczka edukacyjna dla najmłodszych...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Srebrny łańcuszek
Edward Łysiak ;
Srebrny łańcuszek
Katar duszy
Joanna Bartoń
Katar duszy
Dziadek
Rafał Junosza Piotrowski
 Dziadek
Klubowe dziewczyny 2
Ewa Hansen ;
Klubowe dziewczyny 2
Egzamin na ojca
Danka Braun ;
Egzamin na ojca
Cień bogów
John Gwynne
Cień bogów
Wstydu za grosz
Zuzanna Orlińska
Wstydu za grosz
Jak ograłem PRL. Na scenie
Witek Łukaszewski
Jak ograłem PRL. Na scenie
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy