Uzdrawianie Gamma

Od naszych przekonań zależy wszystko, co nas w życiu spotyka. Ale są one jak góra lodowa. Jesteśmy świadomi jedynie w 10% z nich. Pozostałe 90% leży w podświadomości. Często więc nie zdajemy sobie sprawy z tego, jakie one są i jaki mają wpływ na nasze życie. Dzięki Systemowi Uzdrawiania Gamma poznasz te przekonania, których nie jesteś świadomy i zdołasz je zmienić. Z łatwością je przeprogramujesz i wykorzystasz do osiągania swoich życiowych sukcesów. Gamma to najwyższa częstotliwość fal mózgowych, a oparta na niej metoda uzdrawiania, stanowi przełom w nauce osobistych przemian. Autor od wielu lat pomaga wybitnym sportowcom pozbyć się własnych ograniczeń i osiągnąć sukces. System Uzdrawiania Gamma, z powodzeniem stosowany przez tysiące osób, pozwoli również Tobie w łatwy sposób odkryć nowe możliwości w sobie i wykorzystać je. Zdołasz uzdrowić swoje ciało i uporządkujesz emocje. Wystarczy, że będziesz wykonywać proste ćwiczenia przez zaledwie 5 minut dziennie. Pomogą Ci one całkowicie zmienić nastawienie do otoczenia i wyeliminować stres, blokując powstawanie chorób. Stosując techniki równowagi emocjonalnej, w ciągu kilku sekund pozbędziesz się negatywnych emocji. W ten sposób wzmocnisz swoją energię psychiczną, emocjonalną i fizyczną. Zmieniając swoje przekonania będziesz cieszył się zdrowiem, odkryjesz nowe pasje, przyciągniesz miłość i bogactwo.

Informacje dodatkowe o Uzdrawianie Gamma:

Data wydania: 2015-05-06