Papcio Chmiel po raz kolejny zaskoczył swojego wydawcę oraz licznych fanów! Pomimo zapowiedzianego w zeszłym roku zakończenia pracy twórczej (po 52 latach), której ukoronowaniem był "Tytus Romek i A’Tomek jako warszawscy powstańcy 1944, z wyobraźni Papcia Chmiela narysowani", twórca kultowego Tytusa narysował kolejny wielkoformatowy album! Nowy komiks zawiera 36 całkowicie premierowych plansz, w których trójka naszych ulubionych bohaterów uczestniczy w wojnie polsko-bolszewickiej w 1920 roku. Papcio Chmiel nie zamierza jednak przy okazji tego albumu obwieszczać zakończenia swojej kariery rysowniczej. Wprost przeciwnie! Już teraz zapowiada kolejny album z Tytusem, Romkiem i A'Tomkiem w bitwie pod Grunwaldem!

Informacje dodatkowe o Tytus, Romek i A'Tomek w Bitwie Warszawskiej 1920 roku z wyobraźni Papcia Chmiela narysowani:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2010-05-13
Kategoria: Komiksy
ISBN: 978-83-7648-718-2

Kup książkę Tytus, Romek i A'Tomek w Bitwie Warszawskiej 1920 roku z wyobraźni Papcia Chmiela narysowani

Tytus, Romek i A'Tomek w Bitwie Warszawskiej 1920 roku z wyobraźni Papcia Chmiela narysowani - opinie o książce

Tytus, Romek i A'Tomek - Księga II. Tytus zdaje na prawko jazdy
Henryk Jerzy Chmielewski0
Okładka ksiązki - Tytus, Romek i A

Bohaterowie zdobywają rozaliowe prawka jazdy, poznając przepisy ruchu drogowego. Pojazd: mechaniczny koń Rozalia. ...

Tytus grafficiarzem
Henryk Jerzy Chmielewski0
Okładka ksiązki - Tytus grafficiarzem

Najnowszy album o przygodach świetnie znanych polskim czytelnikom eksharcerzy. Tym razem eksperymentują ze swoimi - i nie swoimi - snami. Komiks Chmielewskiego...

Kyle
T.M. Piro