Stany zagrożenia życia i zdrowia. Schematy postępowania dla ZRM typu P

Wyjątkowy manual z setką praktycznych procedur krok po kroku, które pozwolą w zaledwie kilka minut przypomnieć sobie najważniejsze informacje i najnowsze wytyczne oraz skorzystać z cennych uwag i wskazówek Autorów.

Wygodny, czytelny przewodnik z odnośnikami do strony internetowej, gdzie umieszczono ogrom informacji, filmy instruktażowe, tabele i podsumowania. Schematy zostały przygotowane przez specjalistów z poszczególnych dziedzin medycyny, omówione i przedyskutowane przez ratowników medycznych, bo w tym przypadku teoria musi przekładać się na praktykę.

Informacje dodatkowe o Stany zagrożenia życia i zdrowia. Schematy postępowania dla ZRM typu P:

Wydawnictwo: Wydawnictwo Lekarskie PZWL
Data wydania: 2019-10-10
Kategoria: Medycyna i zdrowie
ISBN: 9788320056730

Tagi: Ratownictwo medyczne

Kup książkę Stany zagrożenia życia i zdrowia. Schematy postępowania dla ZRM typu P

Stany zagrożenia życia i zdrowia. Schematy postępowania dla ZRM typu P - opinie o książce

Słowo Boga na każdy dzień roku 2008
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Słowo Boga na każdy dzień roku 2008

Wyjątkowa propozycja, łącząca w sobie kalendarz z medytacjami na każdy dzień roku codzienna racja Słowa Bożego, zaczerpnięta z liturgii Mszy Świętej ...

Dryń, dryń
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Dryń, dryń

Książeczka uczy małego czytelnika rozpoznawania odgłosów poprzez skojarzenia obrazka z konkretnym dźwiękiem podanym obok....