Smaki Izraela

Ocena: 0 (0 głosów)

Tradycja i współczesność w izraelskiej kuchni.

Nowoczesna kuchnia żydowska jest połączeniem smaków, swoistą kuchnia fuision, wiążącą historyczne smaki z obecnymi. Książka jest nie tylko zbiorem kulinarnych przepisów, ale wzbogacają ją piękne, charakterystyczne barwne fotografie. To także wędrówka po tradycjach, świętach i obrządkach kultury żydowskiej, opowieść o smakach  nowoczesnej kuchni Izraela i potrawach sporządzanych współcześnie na ulicach Jerozolimy.

Informacje dodatkowe o Smaki Izraela:

Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2016-04-13
Kategoria: Kuchnia
ISBN: 9788328028234
Liczba stron: 304

więcej

Kup książkę Smaki Izraela

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Smaki Izraela - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Kyle
T.M. Piro
Kyle
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Raj utracony
John Milton
Raj utracony
Krok do szczęścia
Anna Ficner-Ogonowska
Krok do szczęścia
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy