Niniejszy słownik zawiera ok. 65 000 haseł z dziedziny prawa karnego, administracyjnego, międzynarodowego, europejskiego, polityki, gospodarki, finansów, bankowości, giełdy, ubezpieczeń oraz transportu. Użytkownik znajdzie w nim również terminologię związaną z Unią Europejską, łącznie z nazwami i skrótami instytucji wspólnotowych, programów pomocowych i strukturalnych, zestawienia wyrazów i zwrotów frazeologicznych w brzmieniu występującym w aktach prawnych i dokumentach unijnych. Ciekawym uzupe

Informacje dodatkowe o Słownik terminologii gospodarczej: Bankowość. Finanse. Prawo. Niemiecko-polski; polsko-niemiecki WÜrterbuch der Wirtschaftssprac:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 978-83-7483-650-0

Kup książkę Słownik terminologii gospodarczej: Bankowość. Finanse. Prawo. Niemiecko-polski; polsko-niemiecki WÜrterbuch der Wirtschaftssprac

Słownik terminologii gospodarczej: Bankowość. Finanse. Prawo. Niemiecko-polski; polsko-niemiecki WÜrterbuch der Wirtschaftssprac - opinie o książce

Zabójcy, wampirzyce, nierządnice Zbrodnie i afery II RP (audiobook)
Iwona Kienzler0
Okładka ksiązki - Zabójcy, wampirzyce, nierządnice Zbrodnie i afery II RP (audiobook)

Kim była mordercza ,,wampirzyca"? Jak skończyła dzieciobójczyni z Antoniówki? Dlaczego w wileńskim gimnazjum doszło do strzelaniny? Czym trudniły się...

Bodo i jego burzliwe romanse
Iwona Kienzler0
Okładka ksiązki - Bodo i jego burzliwe romanse

Eugeniusz Bodo - przedwojenny aktor, reżyser, producent i celebryta, przedwojenna ikona męskiej elegancji, człowiek, który ze swego nazwiska uczynił...