Przygotowania na trudne czasy. Niezbędnik preppersa

Przygotowani przetrwają.

Jeśli czytasz ten tekst przy świetle elektrycznym, to znaczy, że najprawdopodobniej jeszcze żyjesz w dobrobycie i nie wyobrażasz sobie, że lodówka lub sklepowe półki mogą być puste. Ale to właśnie TERAZ masz czas na to, by się przygotować.

Wojna na Ukrainie, terroryzm, kryzysy migracyjne, katastrofy klimatyczne i pandemia - ostatnie lata udowodniły, że nic nie jest dane nam raz na zawsze, a świat zaskakuje nas coraz częściej. Pora zadać sobie pytanie: co zrobimy, jeśli nagle znajdziemy się w sytuacji kryzysowej? Czy będziemy na nią gotowi?

Z tej książki dowiesz się:

lJak radzić sobie ze stresem, zachować spokój i zdobyć przewagę w każdych okolicznościach

lJak przygotować swoją rodzinę na wypadek ewakuacji oraz co zrobić, jeśli jest na nią za późno

lJak zdobyć, uzdatnić i racjonalnie gospodarować zasobami wody oraz zrobić własny oczyszczacz powietrza

Jak przechowywać zapasy i gdzie znaleźć żywność, gdy sklepy są puste

Jak zabezpieczyć dom przed pożarem, powodzią lub wichurą

Jak przetrwać atak lub awarię nuklearną

lJak unikać zagrożeń i zachować się w czasie bezprawia, by przeżyć

To nie jest lista zakupów i łatwych rozwiązań - ten poradnik nauczy cię myślenia. Oprócz gotowych wskazówek znajdziesz w nim zadania do wykonania, które ułatwią ci wdrażanie praktycznych zaleceń.

Ta wiedza może zapewnić bezpieczeństwo tobie i twoim bliskim.

Przygotuj się. Teraz.

Przygotowania na trudne czasy. Niezbędnik preppersa - opinie o książce

Avatar użytkownika - szary84
szary84
Przeczytane:2023-04-02, Ocena: 6, Przeczytałem,

Obowiązkowa lektura w naszych niepewnych czasach. Oprócz porad zadania dla czytelnika.

Przygotowani przetrwają. Survival miejski
Paweł Frankowski0
Okładka ksiązki - Przygotowani przetrwają. Survival miejski

Przetrwaj. Zabezpiecz siebie i swoją rodzinę. Nieujarzmiona natura, ataki terrorystyczne czy zwykłe zdarzenie losowe mogą sprawić że nasz świat skomplikowanych...

Hegemonia Stanów Zjednoczonych Ameryki w warunkach turbulencji
Paweł Frankowski0
Okładka ksiązki - Hegemonia Stanów Zjednoczonych Ameryki w warunkach turbulencji

Największy walor pracy polega na uchwyceniu przez autora dynamiki zmian środowiska międzynarodowego, przy jednoczesnym wskazaniu na determinanty określające...

Raj utracony
John Milton