Praktyczny kurs języka hiszpańskiego. Kurs językowy. Książka z płytą CD.

To jest praktyczny kurs języka hiszpańskiego, który uczy mówienia i rozmawiania.

Moja metoda polega na tym, żeby w instynktowny sposób nauczyć się praktycznego posługiwania się językiem obcym.

Mówisz na głos, powtarzasz poprawnie skonstruowane zdania, a jednocześnie podświadomie zapamiętujesz reguły, jakie rządzą budowaniem tych zdań.

Włącz płytę dołączoną do tego kursu.

Przygotowałam ją w taki sposób, żebyś mógł od razu zacząć ćwiczyć.

ĆWICZ CODZIENNIE.

ĆWICZ MÓWIENIE NA GŁOS.

Szybko odkryjesz jak niesamowicie łatwo jest nauczyć się języka, który wydawał cię tak bardzo obcy, a teraz jest cudownie oswojony.

Informacje dodatkowe o Praktyczny kurs języka hiszpańskiego. Kurs językowy. Książka z płytą CD.:

Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2017-04-11
Kategoria: Języki obce

Kup książkę Praktyczny kurs języka hiszpańskiego. Kurs językowy. Książka z płytą CD.

Praktyczny kurs języka hiszpańskiego. Kurs językowy. Książka z płytą CD. - opinie o książce

Blondynka w Tybecie
Beata Pawlikowska0
Okładka ksiązki - Blondynka w Tybecie

Nowa seria książek przygodowych znanej podróżniczki i pisarki, Beaty Pawlikowskiej. Najbardziej niezwykłe zakątki świata, zaskakujące obserwacje, zabawne...

Blondynka w zaginionych światach
Beata Pawlikowska0
Okładka ksiązki - Blondynka w zaginionych światach

Inkaskie miasto Machu Picchu, aztecka Piramida Słońca, polinezyjskie kamienne posągi i świątynia Angkor Vat w Kambodży. Cztery wielkie cywilizacje, ich...

Kyle
T.M. Piro