Rozszerz swoją świadomość i uwolnij ukryty potencjał dzięki mocy szóstej czakry.

Trzecie oko jest bramą do większego wglądu, jasności i pewności siebie. Kiedy jest aktywowane, możesz uzyskać dostęp do wewnętrznego kompasu i wzmocnić swoje duchowe dary. Ten pouczający przewodnik, pełen prostych, ale skutecznych ćwiczeń i medytacji, zawiera wszystko, czego potrzebujesz, aby wpłynąć na swoje życie psychiczne.

Każdy może otworzyć swoje trzecie oko; każdy ma zdolności, które tylko czekają, by je odkryć i rozwinąć. Jiulio Consiglio dzieli się metodami dostrajania się do intuicji, ufania swojemu przeczuciu, uwalniania negatywnych myśli i emocji, chronienia siebie. ,,Otwórz swoje trzecie oko" pomoże ci zrozumieć, kim jesteś na poziomie duchowym, pozwoli otrzymywać i odczytywać wiadomości od przewodników duchowych i podnosić swoją częstotliwość wibracyjną. Każdy rozdział zawiera instrukcje, które możesz stosować codziennie, aby doskonalić te umiejętności.

Dzięki tej książce zoptymalizujesz przepływ pomiędzy swoim fizycznym i subtelnym ciałem energetycznym!

Informacje dodatkowe o Otwórz swoje trzecie oko. Jak aktywować szóstą czakrę i rozwinąć zdolności parapsychiczne:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2022-08-10
Kategoria: Poradniki
Tytuł oryginału: Open Your Third Eye: Activate Your Sixth Chakra & Develop Your Psychic Abilities

Kup książkę Otwórz swoje trzecie oko. Jak aktywować szóstą czakrę i rozwinąć zdolności parapsychiczne

Otwórz swoje trzecie oko. Jak aktywować szóstą czakrę i rozwinąć zdolności parapsychiczne - opinie o książce