Opowieści z Arendelle. Kryształ Buldy

Daj się porwać nowym opowieściom o bohaterach filmowego hitu ,,Kraina Lodu". Seria ,,Opowieści z Arendelle" opisuje przygody Anny i Elsy oraz ich wyjątkowych przyjaciół - chłopaka o imieniu Kristoff, renifera Svena, bałwanka Olafa i wesołych trolli. Przeczytaj o rozkwitającej siostrzanej miłości, o królowej niestroniącej od świetnej zabawy oraz o niezwykłej przyjaźni pomiędzy księżniczką i dostawcą lodu.

Kiedy ulubiony kryształ Buldy powoli traci blask, Kristoff obiecuje jej, że znajdzie rozwiązanie. Razem z Anną, Elsą, Olafem i Svenem wyruszają tam, gdzie roziskrzone zorzą polarną niebo styka się z ziemią. Czy i ta wyprawa Kristoffa zakończy się powodzeniem? Przeczytaj zapierającą dech opowieść o magii zorzy polarnej i wielkiej przyjaźni.

Informacje dodatkowe o Opowieści z Arendelle. Kryształ Buldy:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2017-01-25

Kup książkę Opowieści z Arendelle. Kryształ Buldy

Opowieści z Arendelle. Kryształ Buldy - opinie o książce

Avatar użytkownika - Northman
Northman
Przeczytane:2017-02-27, Ocena: 5, Przeczytałem, Mam,
Kolejna opowieść wprost z Krainy Lodu. Pięknie ilustrowana książeczka. Znani wszystkim bohaterowie tym razem mają za zadanie przywrócenia mocy tytułowemu kryształowi Buldy. Czeka ich wyprawa, przygoda i... sukces ;) Przewidywalne, wiem. Ale jakże sympatyczne :) A duże, barwne ilustracje tylko pomagają przebrnąć wesoło przez 24 strony wraz z dzieckiem ;) Bardzo fajna pozycja. W sam raz na bajeczkę na dobranoc. Moja córa była zachwycona. Wasze dzieci też pewnie będą ;) Polecam! Dziękuję Egmont Polska za udostępnienie egzemplarza do recenzji. Recenzja znajduje się także na moim blogu: http://cosnapolce.blogspot.com/2017/02/kryszta-buldy-apple-jordan.html Zapraszam!
Kyle
T.M. Piro