O, jaka piękna jest nasza religia! Zamiast zacieśniać serca, jak sądzi świat, wznosi je i uzdalnia do kochania. Kochania miłością omal nieskończoną, sięgającą poza to śmiertelne życie!

Zawsze, cokolwiek Bóg mi zsyłał, podobało mi się tak bardzo, że gdybym miała wybierać, wybrałabym właśnie to, nawet jeśli otrzymane rzeczy wydawałyby mi się mniej dobre i mniej ładne niż te, które otrzymali inni.

Jak słodko pomagać Jezusowi naszymi drobnymi ofiarami, pomagać Mu w zbawianiu dusz, które odkupił za cenę swojej Krwi i które oczekują na naszą pomoc. Pracujmy razem dla zbawienia dusz! Prosi was o to Mała Teresa.

Informacje dodatkowe o Odlotowa winda do nieba czyli opowieść o rewelacyjnym wynalazku świętej Tereski od Dzieciątka Jezus:

Wydawnictwo: Instytut Wydawniczy Pax
Data wydania: 2017-06-01
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 9788321120072

Kup książkę Odlotowa winda do nieba czyli opowieść o rewelacyjnym wynalazku świętej Tereski od Dzieciątka Jezus

Odlotowa winda do nieba czyli opowieść o rewelacyjnym wynalazku świętej Tereski od Dzieciątka Jezus - opinie o książce

Avatar użytkownika - anoola
anoola
Przeczytane:2017-07-15, Ocena: 6, Przeczytałam, 52 książki - 2017, Mam,
Wesoła rodzinka
Ewa Skarżyńska0
Okładka ksiązki - Wesoła rodzinka

W Wesołkowie mieszka sympatyczna rodzinka: mama z tatą, Karol i Karolina. Bardzo się kochają, szanują, robią dużo rzeczy wspólnie. Mają czas i na obowiązki...

Sen świętego Antoniego
Ewa Skarżyńska0
Okładka ksiązki - Sen świętego Antoniego

Lalki, misie, pajacyki, a czasem nawet… ukochany tatuś mogą się gdzieś zagubić i trudno powiedzieć, dlaczego nie chcą się odnaleźć. Gdy zwykłe poszukiwania...