(Nie) jesteś mały

Zabawna historia o poczuciu własnej wartości i porównywaniu się, w której okazuje się, że wszystko zależy od tego, kto stoi obok siebie

Dwa puszyste stworzenia nie mogą się zgodzić, kto jest mały, a kto duży. Spór rozstrzyga przybycie pary niespodziewanych gości. W ten sposób bohaterowie odkrywają, że poczucie wielkości zależy od tego, z kim się porównujemy.

Prosty tekst Anny Kang i urocze ilustracje rysownika komiksów ,,New Yorkera" Christophera Weyanta opowiadają oryginalną i bardzo zabawną historię, w której to, czy czujemy się wielcy, czy mali, zależy od tego, koło kogo stoimy.

Bestsellerowa seria książek dla najmłodszych uhonorowana prestiżową Nagrodą Theodora Seussa Geisela.

Książka ukazuje się w serii ,,Mamania blisko dziecka", która towarzyszy najmłodszym czytelnikom w ich codziennych doświadczeniach. Wraz z bohaterami naszych książek dzieci odkrywają siłę przyjaźni, wyobraźni, uczą się pokonywać trudności, rozpoznawać emocje i stawiać czoła wyzwaniom.

Informacje dodatkowe o (Nie) jesteś mały:

Wydawnictwo: Mamania
Data wydania: 2025-01-29
Tytuł oryginału: You Are (Not) Small

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę (Nie) jesteś mały

Baśka. Łobuzerka