Rozliczanie wynagrodzeń pracowników w sposób zgodny z prawem nie jest proste. Dodatkowe trudności powstają w związku z częstymi zmianami przepisów, nowymi opiniami organów kontrolujących i niejednokrotnie odmiennymi interpretacjami. Dlatego w oparciu o liczne stanowiska instytucji państwowych oraz praktyczne rozwiązania ekspertów prawa pracy, Wydawnictwo C.H. Beck przygotowało podręczne, niezawoden i poparte licznymi przykładami, źródło wiedzy w codziennej pracy działów kadrowo-płacowych.

Nabywając niniejszą książkę otrzymują Państwo:

14 kompleksowych opracowań na temat rachuby płac 110 praktycznych rozwiązań, procedur i przykładów obliczeń 6 przykładowych list płac zestawienia tabelaryczne składników wynagrodzeń w podstawie obliczania świadczeń ze stosunku pracy zbiór aktów prawnych związanych z tematyką wynagrodzeń 17 kalkulatorów do obliczania poszczególnych składników pensji na płycie CD

Informacje dodatkowe o Lista płac w praktyce. Odpowiedzi na najtrudniejsze pytania z kalkulatorami na CD:

Wydawnictwo: C.H.Beck
Data wydania: 2018-02-26
Kategoria: Inne

Kup książkę Lista płac w praktyce. Odpowiedzi na najtrudniejsze pytania z kalkulatorami na CD