Królowo małżeństw, módl się za nami

Miłość małżeńska to największa przygoda, jaką można sobie wyobrazić. Naprawdę. Gdyby się dobrze zastanowić, nawet piesza wędrówka dookoła świata nie jest w stanie dostarczyć takiego wachlarza wrażeń jak całe życie u boku współmałżonka. U boku jego przeszłości, przyzwyczajeń, wyobrażeń, rodzinnych zawiłości, uprzedzeń, pragnień, słabości, oczekiwań. U boku prawdy o nim.

Jeśli zdecydowałeś się na tę fascynującą przygodę z drugim człowiekiem, wkroczyłeś na drogę pełną niespodzianek. Być może jesteś na początku Waszej wyprawy i niespodzianki wciąż przyjemnie Cię zaskakują. Być może przebyliście już pewien etap swojej podróży i zaczyna Cię niepokoić atmosfera wędrówki. A może dotarliście do takiego miejsca, z którego masz ochotę zwyczajnie zawrócić?

Bez względu na to, w jakim momencie małżeńskiej wyprawy jesteś, chcę Ci przedstawić kogoś, kto niegdyś przebył nieprawdopodobną drogę i może Cię wiele nauczyć. Może, jeśli tylko tego zechcesz, kroczyć obok Ciebie i Twego współmałżonka, byście nie zboczyli z drogi rozpoczętej sakramentalnym fiat.

Przedstawiam Ci MARYJĘ.

Informacje dodatkowe o Królowo małżeństw, módl się za nami:

Data wydania: 2020 (data przybliżona)
Kategoria: Duchowość, religia
ISBN: 9788366020337

Kup książkę Królowo małżeństw, módl się za nami