Kebab w Polsce to najpopularniejszy rodzaj tak zwanego fast-foodu - co najmniej jedna trzecia wszystkich restauracji w Polsce oferuje potrawy kebabopodobne. Jak wygląda świat polskiego kebaba? Krystian Nowak pojechał w Polskę się tego dowiedzieć. Bardzo smaczny reportaż nie tylko dla fanów ciętego mięsa w cienkiej picie.
Książka zilustrowana została zdjęciami Jakuba Szafrańskiego.
Wydawnictwo: Krytyka polityczna
Data wydania: 2020-06-26
Kategoria: Biografie, wspomnienia, listy
ISBN:
Liczba stron: 192
W drodze do szkoły, potrącony na pasach przez pijanego kierowcę, ginie mały Tomek. Sprawa z pozoru wydaje się prosta... Na miejscu wypadku, we wraku samochodu...
Angielski. Target FCE. B2 First. to kurs wprowadzający i systematyzujący 1100 słów i zwrotów niezbędnych do przygotowania do egzaminu First Certificate...
Chcę przeczytać,