Jak znaleźć tego jedynego i samej się nie zgubić. 21 sekretów dla kobiet

Jesteś jedną z wielu... czy tą jedyną?

Jesteś kimś ,,na teraz"... czy kimś ,,na zawsze"?

Wyruszając na poszukiwania tego jedynego, pamiętaj, by samej się nie zgubić!

Samotne kobiety często czują, że w pojedynkę muszą szukać odpowiedzi na najgłębsze pytania dotyczące miłości i intymności. Niektóre zgadzają się na przelotne związki, z nadzieją, że w ten sposób odnajdą miłość. Inne boją się nawet mieć nadzieję. Przychodzi taki moment, w którym każda kobieta potrzebuje zapewnienia, że problem nie tkwi w niej samej ani w jej wymaganiach. W książce Jak znaleźć tego jedynego i samej się nie zgubić odkryjesz 21 strategii, które pomogą ci podnieść poprzeczkę, zamiast siedzieć na niej i czekać, aż w twoim życiu pojawi się książę z bajki.

Może nadszedł już czas, byś odkryła miłość, która pomoże ci stać się prawdziwą tobą?

Informacje dodatkowe o Jak znaleźć tego jedynego i samej się nie zgubić. 21 sekretów dla kobiet:

Wydawnictwo: Święty Wojciech
Data wydania: 2015-02-06
Kategoria: Duchowość, religia
Tytuł oryginału: How To Find Your Soulmate Without Losing Your Soul. 21 Secrets For Women

Kup książkę Jak znaleźć tego jedynego i samej się nie zgubić. 21 sekretów dla kobiet

Jak znaleźć tego jedynego i samej się nie zgubić. 21 sekretów dla kobiet - opinie o książce