Jak to możliwe?

Przekazujemy w ręce Czytelnika czwarty zbiorek felietonów Autora, które od kilkunastu lat publikuje systematycznie w ,,Forum Akademickim" oraz sporadycznie w innych czasopismach.

Zawartość poprzednich publikacji dawała się ująć w pewne grupy tematyczne, jak np. nauka, szkolnictwo wyższe, powszechna edukacja, kształcenie nauczycieli, sport. Niniejszy tomik nie spełnia kryteriów takiej systematyzacji. Stąd tytuł: Spostrzeżenia różne.

Informacje dodatkowe o Jak to możliwe?:

Wydawnictwo: Oficyna Wydawnicza Impuls
Data wydania: 2020-04-16
Kategoria: Pedagogika

Tagi: bóg

Kup książkę Jak to możliwe?

Jak to możliwe? - opinie o książce

Henryk Grabowski0
Okładka ksiązki - Myśli o nauce i szkolnictwie wyższym edukacji wychowaniu fizycznym i sporcie kształceniu i pracy nauczycieli pisaniu życiu i ludziach

Od Autora Kiedyś napisałem, że tym, co w pisaniu tekstu naukowego, popularnonaukowego lub publicystycznego wydaje się najtrudniejsze, a zarazem najbardziej...

Wykłady z metodologii badań empirycznych. Dla studentów turystyki i rekreacji
Henryk Grabowski0
Okładka ksiązki - Wykłady z metodologii badań empirycznych. Dla studentów turystyki i rekreacji

Słowo wstępne Książka powstawała w trzech etapach. Pierwszy polegał na sukcesywnym przygotowywaniu i udostępnianiu studentom I roku studiów magisterskich...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;