Piosenki i zabawy są jedną z części publikacji Ja i mój świat 3. W teczce znajdują się:

zeszyt zawierający teksty piosenek, ich zapisy nutowe oraz opisy zabaw karty ze zdjęciami i obrazkami potrzebnymi do przeprowadzenia zabaw.

W komplecie znajduje się płyta CD z piosenkami w wersjach: wokalno-instrumentalnej i instrumentalnej.

Proponowane zabawy i piosenki są ściśle związane z treścią podręcznika Ja i mój świat 3 i w najbardziej naturalny sposób pomogą dzieciom utrwalić zdobytą wiedzę. Rozwijają kompetencje społeczne: komunikację, nawiązywanie i podtrzymywanie relacji, szczególnie istotne w nauczaniu dzieci z autyzmem.

Informacje dodatkowe o Ja i mój świat 3. Piosenki i zabawy. Komplet. Lekcje dla uczniów z autyzmem i specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Etap zdania:

Wydawnictwo: Harmonia
Data wydania: 2024-03-11
Kategoria: Pedagogika

Kup książkę Ja i mój świat 3. Piosenki i zabawy. Komplet. Lekcje dla uczniów z autyzmem i specjalnymi potrzebami edukacyjnymi. Etap zdania

Helikopter leci na ratunek
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Helikopter leci na ratunek

Złap magnetyczny helikopter na ruchomy wskaźnik. Teraz jesteś jego pilotem! Możesz kołować nad miastem, wznosić się lub pikować w dół. Przez okienko w...

Nauka rysunku. Wyd. II. nrb02
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Nauka rysunku. Wyd. II. nrb02

Książka została przygotowana z myślą o adeptach sztuki rysunku- zawiera podstawowe informacje, cenne dla osób, które chcą rozpocząć naukę. Publikacja została...

Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;