Późnym latem i jesienią lasy pełne są zapalonych grzybiarzy, a także amatorów dzikich owoców w rodzaju malin, jagód lub jeżyn. Jeżeli nie potrafisz odróżniać gatunków grzybów, zwyczajnie nie masz chęci na bieganie po lesie lub Twoje sprawdzone miejsca zostały już dawno ogołocone - zajrzyj do zaprzyjaźnionego sklepu. Po powrocie do domu koniecznie przygotuj na obiad udka kaczki z grzybami, a resztę ukiś lub zamarynuj. Dzięki naszej książce wyczarujesz także desery, wypieki i zdrowe sałatki z dodatkiem owoców leśnych.
Wydawnictwo: Bellona
Data wydania: 2015-07-30
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 160
Sophia Loren, a właściwie Sofia Scicolone, została okrzyknięta najbardziej znaną włoską aktorką, jej sława sięga jednak znacznie dalej poza granice rodzinnego...
Chcę przeczytać,