Elemelementarz

Dzieło, które oddajemy dziś w Wasze ręce (mam nadzieję czyste), ma pomóc nie tylko w uczłowieczaniu Pana Tytusa de Zoo, ale i reszcie obywateli i obywatelniątek w osiągnięciu umiejętności bezjąkającego czytania oraz pisania w znakomitej, czytelnej, pięknej kaligrafii.
Wasz Papcio Chmiel

A'Tomek: - Tytus jest już na tyle rozwinięty, że można go uczyć czytać i pisać. Ułożyłem dla niego specjalny ELEMENTARZ.
Romek: - Obawiam się, że zbyt późno jak na 57-letniego pierwszoklasistę.
Papcio: - Na naukę nigdy nie jest za późno.

Niniejszy ELEMELEMENTARZ został zatwierdzony do użytku na terenie Republiki TRAPEZFIKU - Afryka Środkowa, przez Panią Hopsasa, minister EDUKACJI WSZECH NAUK I BEZECEŃSTW. Sponsorowany przez Companię Europ Cocosmediaprósh, jest rozprowadzany po szkołach i Domach Wesołych Nieudaczników. Prosi się obdarowanych użytkowników o wpisanie poniżej swoich danych personalnych, wklejenie aktualnej fotografii lub odcisku palucha.
Po wykorzystaniu całości nauk z ELEMELEMENTARZA należy przekazać dzieło młodszemu analfabecie.

Informacje dodatkowe o Elemelementarz:

Wydawnictwo: Prószyński i S-ka
Data wydania: 2015-05-07
Kategoria: Komiksy

Kup książkę Elemelementarz

Elemelementarz - opinie o książce

Henryk Jerzy Chmielewski0
Okładka ksiązki - Tytus,Romek i A`Tomek poznają historię hymnu Polski z wyobraźni Papcia Chmiela narysowani

Kolejny album historyczny z przygodami Tytusa, Romka i A'Tomka.  Baczność! Czapki z głów! Zdejm perukę lub kapelusz dziś jest hymnu jubileusz...

Tytus, Romek i A`Tomek. Złota księga przygód II
Henryk Jerzy Chmielewski0
Okładka ksiązki - Tytus, Romek i A`Tomek. Złota księga przygód II

To drugi tom wyboru najwspanialszych przygód Tytusa, Romka i A`Tomka - trzy dawno niewznawiane , sławne książeczki, teraz po raz pierwszy w pełni kolorowy komiks....