Curso basico de polaco dirigido a los principiates. Asimismo, puede servir para repetir la gramatica y el vocabulario.Cada leccion consta de:-un dialogo, acompanado de su traduccion-vocabulario-explicacion gramatical-modismos y expresiones relacionados con el tema de la leccion.

Informacje dodatkowe o El polaco en 4 semanas. Curso intensivo de polaco con un disco CD (Polski w 4 tygodnie):

Wydawnictwo: Rea
Data wydania: b.d
Kategoria: Języki obce
ISBN: 978-83-7141-749-8

Kup książkę El polaco en 4 semanas. Curso intensivo de polaco con un disco CD (Polski w 4 tygodnie)

El polaco en 4 semanas. Curso intensivo de polaco con un disco CD (Polski w 4 tygodnie) - opinie o książce

Lądek Zdrój i okolice. Mapa turystyczna Compass 1:15 000
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Lądek Zdrój i okolice. Mapa turystyczna Compass 1:15 000

Lądek Zdrój i okolice mapa turystyczna w skali 1:15 000. Szlaki spacerowe i turystyczne. Zabytki. Uzdrowiska. Informator adresowy. Plan miasta w skali 1:5 000...

Czarownice
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Czarownice

Książeczka pomaga rozwijać wyobraźnię młodego czytelnika, poprzez kojarzenie obrazków umieszczonych w tekście z odpowiednimi słowami. Jednocześnie pozwala...

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk