Prezentowana książka to kompendium wiedzy na temat domowego wyrobu alkoholu. Opowiada historię odkrycia i udoskonalania napojów alkoholowych na świecie. Przedstawia także tradycję wyrobu takich trunków na ziemiach polskich. Przede wszystkim jednak jest zbiorem sprawdzonych receptur oraz praktycznych porad, które każdemu pozwolą wytwarzać napoje z procentami w zaciszu własnego domu.
Wydawnictwo: SBM
Data wydania: 2018-05-08
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 192
Język oryginału: polski
„Kryptonim Banany" – nowa książka Davida Walliamsa przedpremierowo w specjalnej, limitowanej wersji!
Do lektury tych wspomnień nie trzeba specjalnie zachęcać. Tematem książki są bowiem losy konkretnych ludzi, z krwi i kości, co zawsze przyciąga wrażliwych...
Nowy kurs językowy z udziałem Steffena Mollera. Nowoczesny kurs języka niemieckiego dla samouków, zwłaszcza tych, którzy próbowali już uczyć się języka...
Chcę przeczytać,