Jak gotować, aby potrawy były zdrowe, mniej kaloryczne, ale nadal smaczne?

Ważne są przede wszystkim produkty - świeże, lokalne i sezonowe. Gotując z tą książką, nie będziesz mieć problemu z dostępnością składników i nauczysz się czerpać z natury to, co najlepsze. Autorka pokaże ci, jak wzbogacić znane potrawy o świeże warzywa, owoce i aromatyczne zioła. Przekonasz się również, że tradycyjna kuchnia może być lekka i zdrowa.

Gotuj prosto, szybko i pysznie!

Delikatne naleśniki z jajkiem poche i szparagami, indyk w sosie koperkowym, wiosenna sałatka z pomidorami i ciecierzycą, grillowane steki z kalafiora, kremowe curry z kurczakiem i fasolą edamame, cukinie nadziewane kaszą gryczaną, kokosowy pudding z tapioki, czekoladowa kostka z wiśniami... i wiele innych smacznych, łatwych w przygotowaniu przepisów!

Informacje dodatkowe o Domowo zdrowo. Zdrowe jedzenie nie musi być ani trudne, ani nudne. Może być proste i smaczne!:

Wydawnictwo: Pascal
Data wydania: 2025-01-15
Kategoria: Kuchnia

Tagi: Gotowanie kulinaria itd.

Kup książkę Domowo zdrowo. Zdrowe jedzenie nie musi być ani trudne, ani nudne. Może być proste i smaczne!

Po tamtej stronie rzeki
Ewa Szymańska