Zapomnij o wszystkich poprawnych politycznie stwierdzeniach, które kiedykolwiek usłyszałeś na temat płci przeciwnej! Kobiety i mężczyźni wcale nie są tacy sami. Zrozumienie tego będzie dla Ciebie przepustką do satysfakcjonującego, dającego radość i trwałego związku.

Informacje dodatkowe o Dlaczego mężczyźni nie potrafią robić dwóch rzeczy jednocześnie, a kobiety na moment nie przestają gadać:

Wydawnictwo: Rebis
Data wydania: 2004 (data przybliżona)
Kategoria: Inne
ISBN: 83-7301-449-7

Kup książkę Dlaczego mężczyźni nie potrafią robić dwóch rzeczy jednocześnie, a kobiety na moment nie przestają gadać

Dlaczego mężczyźni nie potrafią robić dwóch rzeczy jednocześnie, a kobiety na moment nie przestają gadać - opinie o książce

Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map. Testy
Allan i Barbara Pease0
Okładka ksiązki - Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map. Testy

Przepaść pomiędzy płciami, konflikty i brak zrozumienia są tak samo obecne w naszym życiu w XXI wieku, jak były wówczasm, gdy Adam po raz pierwszy pokłócił...

Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map
Allan i Barbara Pease0

"Dlaczego mężczyźni nie słuchają, a kobiety nie umieją czytać map"- Autorzy przeanalizowali wiele przypadków relacji między kobietami i mężczyznami...