Cyberpunk 2077. Jedyna oficjalna książka o świecie gry Cyberpunk 2077

Jedyna oficjalna książka o świecie gry Cyberpunk 2077

Dark Horse Books oraz CD PROJEKT RED, twórcy komputerowej serii Wiedźmin, przedstawiają Świat Cyberpunka 2077 - obszerne studium wiedzy o uniwersum Cyberpunka 2077.

Świat Cyberpunka 2077 to bogato ilustrowany przewodnik, który przeniesie cię do futurystycznej, tętniącej życiem metropolii Night City - centrum akcji nowej gry CD PROJEKT RED.

Ta starannie przygotowana pozycja zawiera wszystko, co musisz wiedzieć o historii, postaciach i świecie długo oczekiwanej gry. Wkrocz w rok 2077, do świata, gdzie przemoc, ucisk i cybernetyczne wszczepy są nie tylko codziennością, lecz także koniecznymi środkami do osiągnięcia celu. Odkrywaj poszczególne dzielnice, gangi i historię Night City. Dowiedz się wszystkiego o technologiach jutra, poznając cyberwszczepy, broń i pojazdy Cyberpunka 2077.

Informacje dodatkowe o Cyberpunk 2077. Jedyna oficjalna książka o świecie gry Cyberpunk 2077:

Wydawnictwo: Znak
Data wydania: 2020-10-14

Tagi: bóg

Kup książkę Cyberpunk 2077. Jedyna oficjalna książka o świecie gry Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077. Jedyna oficjalna książka o świecie gry Cyberpunk 2077 - opinie o książce

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk