Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie

Książka dla osób zainteresowanych tematyką cukrzycy. Cirpiących na tę chorobe lub mających chorych w rodzinie.

Publikacja zawiera praktyczne wskazówki i porady ekspertów związane z profilaktyką cukrzycy i badaniami kontrolnymi. Czytelnicy znajdą zasady zdrowej diety, piramidę żywienia oraz przepisy na zdrowe posiłki.

Informacje dodatkowe o Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie:

Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2017-11-15
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie

Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie - opinie o książce

Moja wiodące tematyka w tym miesiącu. Zapoznać się z cechami cukrzycy typu 1. Poznać metody leczenia, dietę, ustawić całe życie od nowa. Ciekawy chociaż nie wyczerpujący tematu poradnik.

Sfera publiczna. Kondycja - przejawy - przemiany
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Sfera publiczna. Kondycja - przejawy - przemiany

Zgromadzone w tomie prace to studia i szkice przedstawicieli różnych dyscyplin zajmujących się życiem publicznym: politologii, socjologii, filozofii, kulturoznawstwa...

Trolle. Podróże z bajkami
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Trolle. Podróże z bajkami

Podróże małe i duże w towarzystwie trolli to zabawa na sto dwa! Niezależnie od tego, czy wybierasz się na wakacje, na spacer, czy do przyjaciela...