Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie

Książka dla osób zainteresowanych tematyką cukrzycy. Cirpiących na tę chorobe lub mających chorych w rodzinie.

Publikacja zawiera praktyczne wskazówki i porady ekspertów związane z profilaktyką cukrzycy i badaniami kontrolnymi. Czytelnicy znajdą zasady zdrowej diety, piramidę żywienia oraz przepisy na zdrowe posiłki.

Informacje dodatkowe o Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie:

Wydawnictwo: Edipresse Książki
Data wydania: 2017-11-15
Kategoria: Poradniki

Kup książkę Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie

Cukrzyca, diagnozowanie cukrzycy, dieta cukrzycowa cukrzyk w dobrej formie - opinie o książce

Moja wiodące tematyka w tym miesiącu. Zapoznać się z cechami cukrzycy typu 1. Poznać metody leczenia, dietę, ustawić całe życie od nowa. Ciekawy chociaż nie wyczerpujący tematu poradnik.

Królik konrad
praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - Królik konrad

Nowe propozycje książek dla dzieci. Łączą zabawę i naukę np. przez rozwiązywanie prostych zagadek, dopasowywanie odpowiednich kształtów, malowanie obrazków...

W kręgu miłości
Praca zbiorowa0
Okładka ksiązki - W kręgu miłości

"Najmniejsza książeczka nasuwająca piękne myśli i szlachetne uczucia, więcej jest warta od wszystkich zakurzonych ksiąg mądrości i traktatów naukowych." Anatol France...

Z pamiętnika jeża Emeryka
Marta Wiktoria Trojanowska ;