Cork

Ocena: 0 (0 głosów)
This book presents comprehensive coverage from cork formation to post-harvest procedures. It explains the physical properties, mechanical properties and quality of cork. It addresses topics of interest for those in food science, agriculture and forestry. This comprehensive book describes cork as a natural product, as an industrial raw-materials, and as a wine bottle closure. From its formation in the outer bark of the cork oak tree to the properties that are of relevance to its use, cork is presented and explained including its physical and mechanical properties. The industrial processing of cork from post-harvest procedures to the production of cork agglomerates and composites is described. Intended as a reference book, this is the ideal compilation of scientific knowledge on state-of-the-art cork production and use.

Informacje dodatkowe o Cork:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-444-52967-1
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Cork

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Cork - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Pokochaj mnie wreszcie!
Agnieszka Łepki
Pokochaj mnie wreszcie!
Kochana córeczko
Anna Siedlecka ;
Kochana córeczko
Amor w bibliotece
Anna Wojtkowska-Witala ;
Amor w bibliotece
Tajemnica pozytywki
Katarzyna Grochowska
Tajemnica pozytywki
Kaori
Marta Sobiecka ;
Kaori
Sztuczki z czasem
Aleksandra Dobies
Sztuczki z czasem
La Polonaise
Hector Kung ;
 La Polonaise
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy