Cork

Ocena: 0 (0 głosów)
This book presents comprehensive coverage from cork formation to post-harvest procedures. It explains the physical properties, mechanical properties and quality of cork. It addresses topics of interest for those in food science, agriculture and forestry. This comprehensive book describes cork as a natural product, as an industrial raw-materials, and as a wine bottle closure. From its formation in the outer bark of the cork oak tree to the properties that are of relevance to its use, cork is presented and explained including its physical and mechanical properties. The industrial processing of cork from post-harvest procedures to the production of cork agglomerates and composites is described. Intended as a reference book, this is the ideal compilation of scientific knowledge on state-of-the-art cork production and use.

Informacje dodatkowe o Cork:

Wydawnictwo: brak danych
Data wydania: b.d
Kategoria: Inne
ISBN: 978-0-444-52967-1
Liczba stron: 0

więcej

Kup książkę Cork

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Cork - opinie o książce

Recenzje miesiąca
Smolarz
Przemysław Piotrowski
Smolarz
Babcie na ratunek
Małgosia Librowska
Babcie na ratunek
Wszyscy zakochani nocą
Mieko Kawakami
Wszyscy zakochani nocą
Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk
 Baśka. Łobuzerka
Zaniedbany ogród
Laurencja Wons
Zaniedbany ogród
Dziennik Rut
Miriam Synger
Dziennik Rut
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy