Co tu się buduje?

Wyjątkowa książka-wyszukiwanka o budowie z obrazkami ,,przed" i ,,po" . Do odkrywania, porównywania i wpadania w zachwyt.

Na placu budowy jest wiele do odkrycia - są koparki i buldożery, można wiercić, kuć, murować, malować i kopać. W tej zabawnej książeczce dzieci mogą odkrywać tajniki różne place budowy - w mieście i na wsi, budowę ogromnego budynku mieszkalno-usługowego i budowę autostrady. Place budowy w porcie i na lotnisku. A gdy bóbr buduje dom... to też jest przecież budowa! A kiedy wszystko jest już gotowe? Wtedy można się tam wprowadzić, mieszkać, bawić się, i pracować! Pełna wyrazów dźwiękonaśladowczych książeczka uczy i bawi! Spróbujcie się nie śmiać, naśladując rozmaite odgłosy podczas czytania!

Pełna szczegółów, kolorowa książka wspierająca naukę mówienia, nazywania i opowiadania, która rozwija spostrzegawczość. Wyrazy dźwiękonaśladowcze sprawiają, że nie tylko przyjemnie się ogląda, ale również słucha. Dzieci poznają nowe wyrazy i odgłosy, jakie wydają maszyny oraz zwierzęta. Znakomite połączenie nauki i zabawy.

Informacje dodatkowe o Co tu się buduje?:

Wydawnictwo: Kropka
Data wydania: 2025-02-19
Kategoria wiekowa: 3-5 lat
Tytuł oryginału: Was wird denn da gebaut?

Tagi: Publikacje dla najmłodszych książeczki obrazkowe i aktywizujące Dzieci od narodzin do ok. 3 lat

Kup książkę Co tu się buduje?

Baśka. Łobuzerka
Basia Flow Adamczyk