Cloverleigh Farms. Tom 2

Miłości można dać kilka szans. Tylko która będzie tą ostatnią?

Kiedy mieli po jedenaście lat, Oliver Ford Pemberton założył się z Chloe Sawyer o swoje Tamagotchi. Twierdził, że nie da się złamać nogi, skacząc z wysokości dwunastu stóp.

Kłamał - nie dość, że nie miał zabawki, to jeszcze upadek nie skończył się dobrze dla żadnego z nich.

Pomimo tej nauczki Chloe nie mogła powiedzieć, że było to ostatnie wyzwanie, jakie od niego przyjęła, ostatni zakład, jaki z nim zawarła, a przede wszystkim ostatni raz, kiedy mu zaufała.

Miał czelność wyrosnąć na czarującego i seksownego mężczyznę. Wraz z wiekiem ich wyzwania stawały się coraz niegrzeczniejsze, a stawki jeszcze wyższe. W końcu, gdy wszystko miało się ku lepszemu, zostawił ją w rozsypce.

Dwadzieścia lat po tym pierwszym, szalonym skoku, po obietnicach Chloe, że więcej mu nie zaufa, Oliver wrócił do jej życia z solidną kartą przetargową. Przez niego ten ostatni raz zaryzykuje wszystko: pracę, postanowienia, a co najważniejsze, swoje serce.

Ta historia jest naprawdę SWEET. Sugerowany wiek: 16+

Informacje dodatkowe o Cloverleigh Farms. Tom 2:

Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2024-05-15
Tytuł oryginału: Undeniable. Cloverleigh Farms #2

Tagi: Romans współczesny

Kup książkę Cloverleigh Farms. Tom 2

Cloverleigh Farms. Tom 2 - opinie o książce

,,Miłość to skok wiary, a miękkie lądowanie nie jest gwarantowane."

Mitoman zawsze będzie kłamcą, powinna o tym wiedzieć i nie dać się po raz kolejny podejść niczym dziecko. Jednak wszystko się komplikuje, gdy widzi, na jakiego mężczyznę wyrósł. Wspaniały, ośmielający i piekielnie seksowny, stanowi teraz ucieleśnienie wszystkich marzeń i pragnień, które skryła głęboko w sercu. Jego obecność jest magnetyczna, a każde spojrzenie zdaje się wywoływać burzę emocji.

Jakby tego było mało, powraca z planem, który obiecuje spełnienie jej odwiecznego marzenia - marzenia, które nosiła w sercu od lat, odkładając je na półkę z napisem ,,nigdy". Jego propozycja, kusząca i pełna obietnic, stawia ją przed najtrudniejszym wyborem w jej życiu: ponowne zaryzykowanie wszystkiego dla mężczyzny, który wielokrotnie ją zawiódł, czy trwanie w bezpiecznej, choć boleśnie samotnej rzeczywistości.

,,Undeniable" to podróż przez burzliwe wody miłości, zaufania i zdrady, ukazująca skomplikowaną relację między bohaterami. Powieść prowadzi czytelnika przez dwie dekady pełne emocji, wyzwań i życiowych zakrętów, ukazując, jak cienka jest granica między miłością a nienawiścią.

Insatiable. Cloverleigh Farms. Tom 3
Melanie Harlow0
Okładka ksiązki - Insatiable. Cloverleigh Farms. Tom 3

Czy wstrzymywane od lat uczucie ma szansę pokonać przeciwności losu? Meg Sawyer poznała Noaha McCormicka w czasach liceum, gdy chłopak ocalił ją przed...

Call me crazy
Melanie Harlow0
Okładka ksiązki -  Call me crazy

Zasady układu były jasne: żadnych uczuć, żadnego dotykania, żadnych komplikacji. Enzo Moretti pochodzi z włoskiej rodziny, która wyjątkowo ceni tradycyjne...