Minęło już sporo czasu, od kiedy Boot ocknął się na złomowisku z dwoma i pół wspomnieniami. Od tamtego czasu znalazł dom i prawdziwych przyjaciół, na których może polegać.
Pewnego dnia Boot spotyka Pana Pigglesa, którego poznał, gdy nie wiedział, kim jest, i poszukiwał swojej dawnej właścicielki Beti. Podążając śladem Pana Pigglesa, Boot wraz z kumplami trafia do pięknego parku. To nie tylko zielona oaza pośrodku przepełnionego wieżowcami miasta, lecz także schronienie dla uszkodzonych i odrzuconych zwierzaków. Co wyniknie z tego spotkania?
BOOT. Park robotów to trzeci tom przygód dzielnego robocika BOOTa i jego przyjaciół. To pełna przygód, zabawna, ciepła historia z głębszym przesłaniem, która spodoba się każdemu młodemu czytelnikowi odkrywającemu książki.
W serii znalazły się: BOOT. Wielka przygoda małego robota oraz BOOT. Na ratunek rdzawemu
Wydawnictwo: Wilga
Data wydania: 2021-09-15
Boot to robocik, który stracił swoją pamięć. Ale nie całkiem - kołacze mu się w głowie dwa i pół wspomnienia. W tym to o swojej wspaniałej opiekunce...
Poznaj dalszy ciąg przygód przeuroczego Boota. Gdy robotowi Gerry'emu odpada nos, jego przyjaciele nie mają żadnych wątpliwości, co muszą zrobić. Boot...
Przeczytane:2023-04-04, Ocena: 6, Przeczytałam, Wyzwanie - wybrana przez siebie liczba książek w 2023 roku, Insta challenge. Wyzwanie dla bookstagramerów 2023, 26 książek 2023,
Świetna.Szybko się ją czytało.Pełna świetnych przygód.