Brody Easton to twardy gracz. W życiu nie miał lekko. Jest bezczelny, arogancki i piekielnie seksowny. Bierze co chce i kiedy chce... do czasu aż spotka pewną dziennikarkę.
Delilah Maddox zdecydowanie wie czego chce. Kobieta sukcesu, która pragnie związku budowanego na wyłączności oraz uczuciu i zaangażowaniu ale... czy jest na to wszystko gotowa? Czy odważy się zostawić za sobą przeszłość?
Oboje nie zdają sobie sprawy ile zasad gry o miłość będą musieli złamać by ze sobą być. Czy ich przeszłość wpłynie na przyszłość? Czy oboje w porę zauważą, że to co ich łączy to nie tylko pożądanie i namiętność ale również i miłość?
"Gracz" Vi Keeland to zmysłowa książka, która pochłonie Was całkowicie. Czyta się bardzo szybko... czasami nawet za szybko! :)
Relacja między bohaterami jest zabawna, figlarna, seksowna i wzruszająca. Po skończeniu lektury czujemy niedosyt... "Gracz" skradł nasze serca. Jeszcze żaden sport nie był dla nas aż tak pociągający...
Mamy nadzieję, że Wydawnictwo Kobiece zaskoczy nas w tym roku równie dobrymi książkami! Już nie możemy się doczekać!
Więcej recenzji na www.facebook.com/LiteraturaZmyslow
Informacje dodatkowe o Gracz:
Wydawnictwo: Illuminatio
Data wydania: 2017-01-20
Kategoria: Inne
9788365506689
Tytuł oryginału: The Baller: A Down and Dirty Football Novel
Za każdym razem, gdy cię widzę, obnażam się przed tobą. – Błysnął swoim popisowym uśmiechem. – Tam, skąd pochodzę, faceci właśnie w ten sposób pokazują dziewczynom, że im się podobają.
– A skąd pochodzisz? Z dżungli?