Mary-Kate i Ashley 16 urodziny - to będzie impreza! Marzenia i życzenia

Tom 2 cyklu Sweet Sixteen

Seria opowiada o perypetiach dziewczyn przygotowujących się do wielkiej imprezy urodzinowej. Bohaterki zastanawiają się nad tym, kogo zaprosić, jakie menu zaproponować i jakie atrakcje zapewnić gościom. Kolejne pomysły okazują się niezbyt trafione, tym bardziej, że bliźniaczki nie mogą zdecydować się na to, z którymi chłopcami chcą zabłysnąć na swym wielkim przyjęciu.

Informacje dodatkowe o Mary-Kate i Ashley 16 urodziny - to będzie impreza! Marzenia i życzenia:

Wydawnictwo: Egmont
Data wydania: 2006 (data przybliżona)
Kategoria: Dla młodzieży
ISBN: 83-237-8429-9
Tytuł oryginału: Wishes and Dreams
Język oryginału: angielski
Tłumaczenie: Małgorzata Fabianowska

Kup książkę Mary-Kate i Ashley 16 urodziny - to będzie impreza! Marzenia i życzenia

Mary-Kate i Ashley 16 urodziny - to będzie impreza! Marzenia i życzenia - opinie o książce

Książka jak cała seria do ambitnych nie należy, lecz trzeba przyznać , że przynie się czyta. Myślę, że nastolatki będą wniebowzięte czytając o perypetiach Mary-Kate i Ashley.

W tej części przeżyjemny trudne decyzje jakimi na pewno jest wybór miejsca imprezy urodzinowej, gości a także pierwsze nieporozumienia z chłopakami:)

Psychologia podręcznik dla studentów kierunków medycznych
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Psychologia podręcznik dla studentów kierunków medycznych

Książka "Psychologia - podręcznik dla studentów kierunków medycznych" powstała w odpowiedzi na zapotrzebowanie na pozycję tego rodzaju, szczególnie...

Egzamin gimnazjalny blok matematyczno-przyrodniczy
Opracowanie Zbiorowe0
Okładka ksiązki - Egzamin gimnazjalny blok matematyczno-przyrodniczy

Książka EGZAMIN GIMNAZJALNY kompletne arkusze egzaminacyjne zawiera kompletne arkusze egzaminacyjne, to znaczy arkusze napisane na wzór prawdziwych arkuszy...