Harry Styles. Narodziny gwiazdy. Od marzeń do One Direction

Co się dzieje, kiedy zwykły chłopak z przedmieścia staje się najseksowniejszym członkiem najgorętszego boysbandu na świecie?

Kiedy Harry Styles zgłosił się do programu X Factor, nie miał pojęcia, że niedługo opuści szkołę, rzuci weekendową pracę w cukierni i stanie się osobą publiczną. One Direction dostało się do finału i zdobyło kontrakt płytowy. Nie minęło dużo czasu, kiedy zdjęcie Harry’ego zawisło w sypialni niemal każdej nastolatki w kraju.

Po sukcesie na ojczystym rynku Harry i jego koledzy z zespołu – Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne i Louis Tomlinson – rozpoczęli „brytyjską inwazję” na Stany Zjednoczone. A jednak mimo międzynarodowej sławy, piętnastu milionów płyt sprzedanych na całym świecie oraz najbardziej prestiżowych nagród na koncie Harry pozostał zwyczajnym, wesołym chłopakiem, którym zawsze był. Wciąż uwielbia najprostsze przyjemności: gotowanie i spotkania z przyjaciółmi.

Dzięki uroczym zielonym oczom, zawadiackiemu uśmiechowi i burzy włosów Harry cieszy się ogromnym powodzeniem wśród kobiet. Poznajcie prawdę na temat jego głośnych związków z Caroline Flack, Emily Atack, Taylor Swift oraz zamężną gwiazdą radiową Lucy Horobin. Dzięki szczegółowej biografii autorstwa Alice Montgomery odkryjecie też, jak Harry Styles z resztą zespołu wyrusza na podbój świata.

Alice Montgomery pracuje w Londynie jako niezależna pisarka. Na swoim koncie ma już kilka bestsellerowych biografii, w tym Susan Boyle oraz Katy Perry.

Informacje dodatkowe o Harry Styles. Narodziny gwiazdy. Od marzeń do One Direction:

Wydawnictwo: Sine Qua Non
Data wydania: 2013-06-05