Bestseller

,,Adrenalina krążyła w moich żyłach, miałam ochotę uśmiechać się, śpiewać, po prostu żyć... Czułam wszystko o wiele intensywniej. Adrenalinowy haj.

Moja największa słabość"

Jeśli wydawało Wam się, że ostatnia seria Pauliny Świst była dla Was zaskakująca, i inna od poprzednich, to nawet nie wyobrażacie sobie, co czeka Was w tej serii, której pierwszą książką jest właśnie ,,Bestseller"....

Tym razem mamy do czynienia z seksowną panią prokurator w spódnicy i gorącym komisarzem wprost po ,,śnieżnym" odwyku. Działają na siebie tak bardzo, że oprócz ich słownych przepychanek, nieszablonowych dialogów, które Świst tak rewelacyjnie tworzy, aż iskry, a nawet wióry lecą.

Sprawa, zaginionej w dzień premiery, autorki z początku wydaje się być dosyć oczywista, ale im dalej w las tym ciemniej, mroczniej, krwawiej i cholernie przerażająco.

Na prawdę chwilami miałam ciary i jak znam życie, to pisząc to sama autorka na pewno też. Jak zwykle świetnie poprowadzony główny wątek, w taki sposób, że prawie do ostatniej strony nie jest do odgadnięcia, kto stoi za TYM wszystkim. Oprócz tego wiele znaków zapytania, zagadkowych i niewyjaśnionych sytuacji, które aż się proszą o kolejny tom, a tą jedyną w swoim rodzaju niepowtarzalna chemia między bohaterami, o uwolnienie.

Wiem, że do książek autorki nie trzeba nikogo namawiać, ale oprócz jedynego w swoim rodzaju humoru, wyważonej pikanterii, ale też nutki perwersji, ,,Bestseller" lepiej czytać za dnia, przynajmniej niektóre momenty, i na prawdę wiem co mówię.

Reasumując, polecam, polecam, polecam i czekam na więcej, a na kontynuację dalszych losów Niny i Artura czekam jak na windę, mieszając na trzydziestym piętrze :-)))

,,Podniecają mnie bystre kobiety. Szkoda, zwłaszcza że do związku wolę te niedociekliwe. One ze mną wytrzymują i... łykają moje kity jak pelikany... Na przykład takie, że nie mam pojęcia, dlaczego jakaś seksowna blondi dzwoni do mnie na Instagramie o pierwszej w nocy. Pewnie coś jej się przypadkiem kliknęło. Moja była żona w to uwierzyła. Nina w tej sytuacji popukałaby się w głowę i założyła, że przypadkiem to najwyraźniej klikałem te blondynę. I miałaby rację"

Informacje dodatkowe o Bestseller:

Kup książkę Bestseller

Komisarz
Paulina Świst0
Okładka ksiązki - Komisarz

Zuzanna Kadziewicz żyje jak pod kloszem. Kochający ojciec-biznesmen trzyma nad ukochaną jedynaczką parasol finansowy...

Prokurator
Paulina Świst0
Okładka ksiązki - Prokurator

Trzydziestoletnia, niezwykle atrakcyjna Kinga Błońska jest szczęśliwą kobietą. To znaczy była. Od wielu lat dzieliła życie z tym samym mężczyzną a zawodowo...

Tajemnica pozytywki
Katarzyna Grochowska