Emulgatory

Ocena: 0 (0 głosów)
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Informacje dodatkowe o Emulgatory:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 8320426618
Liczba stron: 182

więcej

Kup książkę Emulgatory

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Emulgatory - opinie o książce

Inne książki autora
Emulgatory
Stauffer Clyde E.0
Okładka ksiązki - Emulgatory

Książka przedstawia zagadnienia dotyczące emulgatorów. Wartość publikacji podnoszą przejrzyste ilustracje, słowniczek używanych terminów oraz tabele, w...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Tajemnica pozytywki
Katarzyna Grochowska
Tajemnica pozytywki
Melanże z żyletką
Łukasz Gołębiewski
 Melanże z żyletką
La Polonaise
Hector Kung ;
 La Polonaise
Chłop i szlachcianka
Wiesława Bancarzewska
Chłop i szlachcianka
W górę wodospadu
Agnieszka Kumor
W górę wodospadu
Melafiry
Anna Robak-Reczek ;
Melafiry
Nie będziesz szczęśliwa
Beata Ostrowicka
Nie będziesz szczęśliwa
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy