Emulgatory

Ocena: 0 (0 głosów)
- aktywność powierzchniowa- tworzenie i stabilizacja emulsji- mikroemulsje- formy krystaliczne tłuszczów i emulgatorów- mezofazy i ich znaczenie w odniesieniu do żywności- regulacje prawne dotyczące zastosowania emulgatorów w żywności obowiązujące w Stanach Zjednoczonych, Kanadzie i Unii Europejskiej- praktyczne zastosowanie emulgatoró w piekarstwie, mleczarstwie, produkcji soków i napojów oraz żywności niskotłuszczowej

Informacje dodatkowe o Emulgatory:

Wydawnictwo: b.d
Data wydania: b.d
Kategoria:
ISBN: 8320426618
Liczba stron: 182

więcej

Kup książkę Emulgatory

Sprawdzam ceny dla ciebie ...
Cytaty z książki

Na naszej stronie nie ma jeszcze cytatów z tej książki.


Dodaj cytat
REKLAMA

Zobacz także

Emulgatory - opinie o książce

Inne książki autora
Emulgatory
Stauffer Clyde E.0
Okładka ksiązki - Emulgatory

Książka przedstawia zagadnienia dotyczące emulgatorów. Wartość publikacji podnoszą przejrzyste ilustracje, słowniczek używanych terminów oraz tabele, w...

Zobacz wszystkie książki tego autora
Recenzje miesiąca
Elfie, mamy problem!
Marcin Pałasz
Elfie, mamy problem!
Virion. Legenda Miecza. Ona
Andrzej Ziemiański ;
Virion. Legenda Miecza. Ona
Niepokorne
Sylwia Markiewicz
Niepokorne
Ja, diablica
Katarzyna Berenika Miszczuk ;
Ja, diablica
Noworoczne panny
Magda Knedler
Noworoczne panny
Kość niezgody
Monika Lech ;
Kość niezgody
Pokaż wszystkie recenzje
Reklamy