Ponad 40 przepisów na domowe lody na patyku, które uświetnią każde przyjęcie, letnie grillowanie czy będą doskonałą niespodzianką dla dzieci na zdrowy podwieczorek. Sprawdzone pomysły na mrożone przysmaki o smaku soczystych brzoskwiń, orzeźwiającego arbuza, kremowej czekolady z dodatkiem wanilii lub sernika przekładanego kremem malinowym to tylko niektóre z propozycji. W książce znajdują się tez liczne wskazówki , jak odpowiednio zamrażać lody oraz jak łączyć smaki, także te mniej znane, nowoczesne: werbenę z cytryna, lawendę czy mimozę z ogórkiem i szampanem. Wszystkie przepisy są zilustrowane pięknymi fotografiami.
Wydawnictwo: Buchmann
Data wydania: 2014-05-28
Kategoria: Kuchnia
ISBN:
Liczba stron: 96
Książka kucharska poświęcona wypiekowi modnych babeczek, których nazwa pochodzi od angielskiego "cake" (ciasto) i "cup" (kubek), jako...
Chcę przeczytać,