Forum

Wątek - Czytelnicze wyzwania 2014 - konkurs
← powrót

Kto Post
slk
2015-02-19 19:46:12

kakadu - rzecz w tym, że nadal nie wiemy, pod jakim loginem / imieniem i nazwiskiem wygrałaś książki. Nie wiemy po prostu, kim jesteś. To nie jest wątek poświęcony konkursom i nagrodom, prosimy o wiadomość mailową na pr@wwpol.com z pełnymi danymi adresowymi A jeśli już koniecznie musisz brać na świadków wszystkich użytkowników serwisu, napisz tutaj, jako kto wygrałaś książki. Sprawa zostanie wyjaśniona, bo nagrody od serwisu Granice.pl docierają zawsze - wszyscy pozostali użytkownicy to potwierdzą.
Almiria
2015-02-19 19:49:09

Hej, spokojnie, to nie są zawody o złote majty, wszystko się da załatwić spokojnie i pokojowo. Redakcja Granic ma na pewno dużo roboty nie tylko z wyzwaniami czy konkursami, ogarnięcie całego portalu na którym całkiem sporo się dzieje nie jest taką prostą sprawą. Jestem pewna że nikt nie miał na celu zlekceważenia ani Ciebie ani nikogo innego, są jeszcze wyzwania sprzed 3 miesięcy które czekają na rozstrzygnięcie, więc myślę że spokój, cierpliwość i wyrozumiałość są w tym wypadku wskazane.
takahe
2015-02-19 19:55:20

Jesteś chyba pierwszą osobą w takiej sytuacji. Do mnie nagrody zawsze dochodziły (nie zawsze całe ale temu już winna była poczta a ja ze strony redakcji dostałam pakiet punktów jako rekompensatę straty a nie musiałam) więc myślę że i do Ciebie dotrze wygrana (o ile takowa rzeczywiście Ci się należy-bez ujawnienia imienia ciężko forumowiczom to stwierdzić).
kakadu
2015-02-19 20:09:39

To dlaczego ja nie mogę tego wszystkiego, co pan pisał, potwierdzić? To dlaczego mi państwo nie odpisywaliście i mnie zablokowaliście? To nie ja wybrałam drogę pisania o wysłanie nagród, po prostu państwo mnie do niej zmusili- ignorując mnie i blokując. To nie tylko mnie państwo tak traktowali, że nie wie pan kim mogę być? Jeśli muszę podać swoje pełne imię nazwisko, to jestem Krystyna Patyk. NIE CHCIAŁAM PISAĆ W TYM WĄTKU, ALE NIE MIAŁAM WYJŚCIA, NA MEJLE BRAK ODPOWIEDZI, FEJSBUK- BLOKADA, BRAK KONTAKTU I JAKIEGOKOLWIEK WIDOKU NA NAGRODY. PROSZĘ STWORZYĆ WĄTEK O NIEOTRZYMANYCH NAGRODACH, BO JAK WIDAĆ- JEST POTRZEBNY, A NIE MA GDZIE O TYM PISAĆ. A W MOIM ZAMIARZE NIE BYŁO, PISAĆ NIE W TYM WĄTKU, CO NIE TRZEBA. A UZYSKANIE ODPOWIEDZI, KTÓRA JEST TYM RAZEM- WIĄŻĄCA.
kakadu
2015-02-19 20:12:30

A blokowanie na fejsbuku? Nie na mejl, nie na fejsbuk, gdzie?
kakadu
2015-02-19 20:27:33

Dobrze, wyślę ostatni raz te dane, bo nie lubię pisać, i nie chciałam pisać- ani na mejle, ani na fejsbuku, ani na forum. I mam nadzieję, że to ostatnia moja wiadomość. I na tym ten wątek się zakończy. A ROBIŁAM TO DLATEGO, BO PO PROSTU LUBIĘ KSIĄŻKI:) I bo prostu ucieszyłam się z wygranych książek, których po prostu nie dostałam. I nikomu żadnych problemów robić nie chciałam, bo te wiadomości, też nie sprawiają mi przyjemności.
kakadu
2015-02-19 20:34:48

Wysłałam dane i czekam na przyjemną lekturę. Jak powiedział Emil Zegadłowicz: Książka jest największym dobrem człowieka. Rozszerza świadomość ludzką, stwarza sojusz człowieka z człowiekiem, łączy, budzi, niepokoi, przetwarza, rzeźbi rysy swej epoki i wyprzedza ją. Znikome życie ludzkie rozszerza po granice wieczności, przezwycięża mijanie. I zapanują dobre emocje:)
kakadu
2015-02-19 20:45:52

Skoro czytelnicy piszą, że otrzymali nagrody. I pan tu też tak napisał. To będę czekać. Bo mnie to uspokoiło:)
slk
2015-02-19 21:12:28

kakadu - książki na adres Pani Krystyny Patyk zostały wysłane ponownie 13 lutego 2015. Jeśli nie dotrą do najbliższej środy, warto zapytać o przesyłkę na poczcie. Jeśli nie otrzyma Pani żadnych informacji, prosimy o sygnał, nadamy przesyłkę poleconą. Jeśli książki dotrą, również prosimy o informację.
kakadu
2015-02-19 21:21:33

Cieszę się. A gdzie mam pisać, żeby dotarł sygnał i żebym otrzymała odpowiedź?
kakadu
2015-02-19 21:24:17

I nie zablokujecie mnie państwo na tym portalu, jak na fejsbuku?
slk
2015-02-20 08:39:06

kakadu proszę pisać na pr@wwpol.com
ania87
2015-02-20 09:35:54

Serdeczne gratulacje dla zwycięzców w kategorii 26 książek :) Kakadu- Uważam,że wielkim nietaktem jest "wylewanie żalów i pretensji" na fb czy na forum. Poza tym nagrody zawsze dochodzą jeśli się wyśle maila z odpowiednim dopiskiem dotyczącym danego konkursu( jak zawsze jest podane przez slk) oraz swoim loginem, co jest oczywiste,przy tak dużej liczbie użytkowników. Raz się zdarzyło,że byłam na urlopie i o wygranej dowiedziałam się miesiąc po ogłoszeniu wyników. Wysłałam maila z danymi i książki przyszły. Nasza poczta działa jak działa,więc czasem trzeba się przejść na najbliższą pocztę i zapytać, bo może przesyłka dotarła i czekała po prostu do odbioru na poczcie. slk- Brawa za cierpliwość i opanowanie.
szpachela
2015-02-20 09:52:10

Dokładnie, czasami paczka leży na poczcie i nikt o nie nie wie, bo się np. awizo zawieruszyło. Warto chodzić na pocztę i pytać, jeśli się oczekuje paczki. Ja dziękuję za wyróżnienie punktowe i gratuluję wygranym! :) :)
greenlady
2015-02-20 10:33:34

Gratuluję zwycięzcom i przeogromnie cieszę się z pakietu punktów :)))
nureczka
2015-02-20 10:57:39

Ja zawsze nagrody dostawałam bez problemu. Może nie błyskawicznie (czekałam zazwyczaj ok. 2 tygodni), ale w sumie w rozsądnym czasie. Z tego co wypatrzyłam, opóźnienie wynikało w znacznej mierze z kiepskiego funkcjonowania mojej wiejskiej poczty - czasami przesyłka leży kilka dni w pobliskim miasteczku i czeka na przekazanie do lokalnego oddziału. PS. Może stwierdzenie "zawsze" jest nieco na wyrost, bo jak dotąd wygrałam dwa razy. Tym niemniej mam dobre doświadczenie.
inspired7
2015-02-20 13:42:24

slk, masz może informacje ile osób wzięło udział w wyzwaniu 26 książek i ile je ukończyło? :)
Uleczkaa38
2015-02-20 13:54:26

A czy można zapytać kiedy pakiety punktowe dla wyróżnionych osób zostaną przyznane..:)?
martucha180
Avatar użytkownika - martucha180
2015-02-20 17:24:27

Gratuluję półce 26. Czekam na 52...
Barbarka
2015-02-20 18:30:22

Gratulacje wszystkim nagrodzonym :) Pozdrawiam
Odpowiedz