O ciekawym świata piesku, który postanowił zbadać, co jest po drugiej stronie dziury w płocie - bajeczka wspaniale zilustrowana przez Kazimierza Wasilewskiego (książeczka sztywnostronicowa).
Informacje dodatkowe o Pieseczek:
Wydawnictwo: Skrzat Data wydania: b.d
Kategoria: Dla dzieci ISBN:
83-7437-165-X
Kup książkę Pieseczek
Krótka wierszowana bajeczka o małym piesku, który uciekł z domu przez dziurę w płocie. Bawił się wesoło dopóki nie zorientował się, że się zgubił na szczęście mama przybyła na ratunek. Twarde karku ułatwiają przewracanie stron maluchowi a przesłodkie obrazki cieszą oko i pomagają skupić uwagę na książeczce. Całkiem przyjemna pozycja dla najmłodszych do wieczornego poczytania na dobranoc.
Przeczytane:2017-12-25, Ocena: 4, Przeczytałam, 100 książek 2017, POSIADAM, Od dzieci,