Wiersz nie mający nazwy
Cisza...
Tylko to pozostało
Z tej naszej miłości
Prawie nic ocalić się nie dało
Nie wiem co mam myśleć o tym co nas łączyło
Co tak krótko trwało...
Co małą chwilą było
Cisza...
czy to ma sens?
Nie ma uśmiechów
Na siebie patrzenia
Nie ma już słów
...miłości tej nie ma.
Zostały wiersze przez nas pisane
A w nich uczucia odzwierciedlane
Niewinne wiersze żalem tłumione
W głebi nich serca są utulone
Cisza...
To mi tylko został
Lecz trzeba życ dalej
Tak sie poukładał
Wiele kartek zapisanych
Wiele godzin zadumanych
To jedynie pozostało z dwóch serc bardzo zakochanych
Cisza...
Skończyło się...
Najpopularniejsze opowiadania
Inne opowiadania tego autora