Kto | Post |
---|---|
|
2018-02-28 21:52:12
Dzień dobry, chcę wydać tomik. W wydawnictwie WFW, mam gotowy materiał. Zbieram teraz pieniądze. Założyłem konto na wspieramto.pl; kliknijcie tutaj. Proszę o wsparcie. Nie ma żadnego ryzyka; nie podpisałem umowy, nie podpisuje umowy przed zebraniem całej kwoty. Podzieliłem tomik na dwie częsci. Haiku i krajobrazy. Bawię się obrazami, sytuacjami. Czytasz kolejne teksty i nagle znajdujesz się między wersami, odkrywasz inne znaczenia dla pozornie powtarzalnych symboli. Wiersze zmieniają się z czytelnikiem – twoje doświadczenia mogą nadać im niepowtarzalnego sensu. Znajdziesz przestrzeń dla siebie – to nie tylko twórca i jego świat, to odautorskie sygnały, opowieści, czasem zaczepki albo małe bitwy słowne. Wiersz się kończy, ale myśl gdzieś dalej wyfruwa. ŻYCIE Są noce, są dnie, Zuchwali wobec tlenu i rozmów antyzakrzepowych, W kołysce horyzontu odczuwamy Jesteśmy przeżroczyści albo Mamy życie, noce Gdzieś na ulicy, w zakątku bloku,
Nie mów, chwila jesieni wokół nas, aż zobaczymy jeszcze jeden akant życia: TAŃCZY
Świerszcze Kobieta Wyprostowana, w głos myśląca, jeszcze żyje
Zwięzłe: nie małe barwy kolibra; Koliber pije kwiaty, z nich I nagle wstaje dzień,
Poruszam się na obrzeżach Doskwiera ta cisza Nieskończona linia papilarna EURO'12 Odprężony samolot Wieża kontrolna
Życzę miłej i owocnej lektury, zapraszam do wsparcia. |