Kto | Post |
---|---|
|
2014-08-07 22:58:28
"Życie jako śmiertelna choroba przenoszona drogą płciową" film opowiada historię lekarza, który zachorował na raka. Wobec wizji przyszłej śmierci bohater desperacko stara się naprawić stosunki z otoczeniem. Film pokazuje nieśmiertelną prawdę- każdy boi się śmierci i nikt nie chce pozostać w ostatnich chwilach sam. |
|
2014-08-17 13:58:59
Ja za to polecam "Teorię wszystkiego". Film, który przedstawia futurystyczną wersję naszego świata, pełną komercji i konsumpcjonizmu, a w nim człowiek uzależniony od swojej pracy. Cel: uzasadnić, że wszystko dąży do zera. |
|
2014-08-20 16:09:36
"Teoria wszystkiego" jakoś mnie za sobą nie porwała. Dużo ciekawszą propozycją wydaje mi się "Siedem dusz" z Will Smithem, który można odczuć wrażenie, jest kreowany wprost na świętego. Mimo wszystko w jakimś stopniu (w małym bo małym) stopniu mnie poruszył. |
|
|
|
2014-08-22 22:57:26
To prawda siedem dusz to świetny wzruszający film żeby go opisać trzeba być poetą lepszym od Szekspira . Po prostu brakuje słów. Naprawdę cała historia, i poznawanie bohatera oraz jego zamiarów jest niezwykłe. Nie nudziłem się ani przez chwilę. |
|
2014-09-16 23:15:38
Ja polecam od siebie, często nagradzany film "Sala Samobójców" Główny bohater to dziecko bogatych rodziców. Nie brakuje mu zupełnie niczego, poza najważniejszą rzeczą jaką powinien mieć każdy na świeci. |
|
2014-10-07 15:34:00
ja polecam "Gwiazd naszych wina" , niedawno film był w kinach, wzruszająca historia o tym, że należy przeżywać każdy moment w życiu i nigdy się nie poddawać, bo zawsze może nasz coś dobrego spotkać :) |
|
2014-12-03 15:48:37
Dla mnie "Sala samobójców" to przerost formy nad treścią, nie zachwycilam się, choć cały szum wokoł filmu wciągnął mnie. może dlatego oczekiwalam czegoś niesamowitego. Plusem są efekty specjalne, fabuła sama w sobie średniawa. Jan Komasa jest efekciarski jak dla mnie. |
|
2015-11-13 14:57:55
"Sala samobójców" to film, przy którym śmiałam się bardziej niż przy niejednej komedii. |