Forum

Wątek - Konkursy granice.pl
← powrót

Kto Post
violabu
2013-03-21 08:37:48

Dzień dobry, Co jest brane pod uwagę podczas nagradzania w konkursach wortalu granice.pl? Czy istotna jest treść odpowiedzi na pytanie? Jeśli tak, to jak długi powienien być tekst? Czy może laureaci wyłaniani są w drodze losowania?
slk
2013-03-21 09:22:27

Dzień dobry, Cytuję tekst umieszczony pod każdym ogłoszeniem konkursowym: "Zwycięzca konkursu jest wybierany w następujący sposób: a) w wypadku pytania otwartego zwycięzca wybierany jest przez jury złożone z redaktorów wortalu Granice.pl lub / i przedstawicieli wydawnictwa fundującego nagrody b) W przypadku pytań zamkniętych wygrywa osoba, która pierwsza udzieli odpowiedzi. W wypadku większej liczby nagród, nagrody te przypadają co setnej osobie - do wyczerpania puli." Krótko mówiąc: w przypadku pytań otwartych kluczowa jest treść odpowiedzi na pytanie. Odpowiedź musi być najciekawsza, najbardziej pomysłowa - jej długość ma drugorzędne znaczenie.
kasiexa90
2013-05-27 18:04:28

Dzień dobry, trochę mi przykro, bo wzięłam udział w jednym z konkursów i wygrałam, ale... Do dzisiaj nagrody nie otrzymałam. Bardzo zależy mi na tej książce, dlatego proszę o kontakt. Pozdrawiam.
slk
2013-05-28 14:28:14

kasiexa90 - prosimy o wiadomość na pr@wwpol.com z informacją, w jakim konkursie Pani wygrała oraz jakie jest Pani imię i nazwisko. Wówczas będziemy mogli sprawdzić, czy przesyłka została nadana. Pozdrawiam
kasiexa90
2013-05-30 22:03:14

e-mail wysłany, dziękuję za odpowiedź :)
Odpowiedz
1