Forum

Wątek - posty na blogu
← powrót

Kto Post
fifa069
2012-12-07 20:38:19

Witam, może mi ktoś powiedzieć czemu jak dopisuje kolejne posty starsze są ukryte, np teraz mam na blogu 14 postów a wyświetlone jest 10, nie można nawet przełączyć na drugą stronę, Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie
slk
2012-12-13 13:58:44

Dzień dobry, Bardzo przepraszamy - umknął nam ten temat na forum. Właśnie przekazaliśmy zgłoszenie naszemu programiście i postaramy się możliwie najszybciej wyeliminować problem. Pozdrawiam
slk
2012-12-16 16:36:48

Dzień dobry, z przyjemnością informuję, że błąd został już naprawiony i wszystkie posty powinny już być widoczne. Pozdrawiam
fifa069
2012-12-17 20:24:52

Witam, bardzo dziękuję za pomoc, przepraszam ale mam jeszcze jedną maleńką prośbę z wierszami jest tak samo nie wyświetla wszystkich no chyba że ma tak być, podejrzewam że z innymi podrozdziałami by było podobnie, jeśli da się coś jeszcze zrobić prosiłbym o to oraz jeszcze raz dziękuję pomoc i życzę całej Administracji Wesołych i Udanych Świąt
slk
2012-12-18 10:33:20

Dzień dobry, nie ma problemu. Czy chodzi o wyświetlanie ostatnich wierszy na blogu? Jeśli tak, rzeczywiście, wyświetla się na nim jedynie 5 ostatnio dodanych tekstów - inaczej w pewnym momencie lista stałaby się zbyt długa. Serdecznie dziękujemy za życzenia, pozdrawiamy!
Odpowiedz
1