Forum

Wątek - Błędy, błędy i jeszcze raz błędy
← powrót

Kto Post
slk
2024-07-08 17:01:42

@Aramina  Dzięki, bierzemy się do roboty i szukamy przyczyny! 

slk
2024-07-08 17:02:14

@Aramina  dzięki, bierzemy się do roboty i szukamy przyczyny! 

Aramina
2024-07-22 23:21:47

@slk  Jak prace techniczne? Kiedy można spodziewać się poprawnego funkcjonowania strony? 

MonikaP
2024-07-23 09:33:07

Nadal w telefonie nie jestem w stanie dodać książki na półkę, edytować, ocenić - nic :(

sisa
2024-07-25 08:10:08

Też mam ten problem ;/

slk
2024-08-05 13:02:31

@Aramina Wszystko wskazuje na to, że problem udało nam się rozwiązać po długich walkach i cierpieniach. Czy możemy prosić o sprawdzenie?

slk
2024-08-05 13:05:36

@MonikaP @sisa - w ostatnich dniach staraliśmy się wyeliminować ten błąd. Czy możemy prosić o sprawdzenie? Jeśli nadal występują problemy, prosimy o informację, czy dotyczą one telefonu czy komputera? Apple czy innej firmy? Jaka przeglądarka (Chrome, Safari, Firefox, Opera, Microsoft Edge?). Czy zmieniacie datę przeczytania książki, czy pozostawiacie domyślnie wybraną? Bardzo chcielibyśmy pomóc, ale nie potrafimy odtworzyć na naszych komputerach błędu dotyczącego dodawania książek do biblioteczki. 

mommy_and_books
Avatar użytkownika - mommy_and_books
2024-08-06 09:13:47

Witam 

Od wczoraj nie mogę dodawać recenzji, ocen i dat przeczytania książek. :( Mam nadzieję, że szybko naprawicie te błędy. 

Pozdrawiam 

slk
2024-08-06 12:32:38

@mommy_and_books  nasi programiści potraktują to jako priorytet i ogarną tak szybko, jak tylko będzie możliwe. 

slk
2024-08-07 14:03:47

Wydaje się, że znaleźliśmy źródło problemu trwa przebudowa silnika" odpowiedzialnego za działanie biblioteczek. Mam nadzieję, że wkrótce będę mógł napisać Wam, że problem został rozwiązany. 

mommy_and_books
Avatar użytkownika - mommy_and_books
2024-08-08 07:48:38

Dziękuję:) Czekam na efekty pracy :) Jak na razie nic się nie zmieniło

MonikaP
2024-08-08 14:03:18

@slk  teoretycznie da się dodać książkę do biblioteczki z komórki, ale okazuje się, że jej w tej biblioteczce nie ma :/ Czyli samo dodawanie jest aktywne i działa, ale jednak książki w biblioteczce nie ma. Korzystam na telefonie z Firefoxa, Samsung, Android 14. Na komputerze udało mi się dodać książki, ale wyglądało to jakby były już dodane. Coś tu się popsuło :(
PS: korzystanie na telefonie jest ostatnio bardzo utrudnione przez reklamy, chyba nigdzie nie widziałam tak nachalnych i przeszkadzajacych reklam.

slk
2024-08-09 12:59:11

@mommy_and_books  zapraszamy do testowania, wszystko powinno być w porządku :) 

slk
2024-08-09 13:00:19

@MonikaP  zapraszamy do testowania, powinno być w porządku. i tu od razu prośba: możesz na skrempa@granice.pl wysłać zrzuty ekranu z zaznaczeniem, które reklamy najbardziej Cię wkurzają i utrudniają korzystanie z serwisu? Postaramy się coś z tym zrobić 

slk
2024-08-09 13:00:50

@sisa  wydaje mi się, że wszystko udało się już naprawić, zachęcam do sprawdzenia! 

slk
2024-08-09 13:01:17

@Aramina  wszystko wskazuje na to, że korzystanie z serwisu powinno być już bezproblemowe. 

MonikaP
2024-08-20 10:03:10

@slk  testowałam, testowałam i jeszcze raz testowałam, wygląda na to, że wszystko działa :) Dzięki!
Co do reklam - chodzi o to, że ja klikam szybciej niż pojawiają się wyskakujące okna i zamiast do Waszego serwisu trafiam do reklamy :/ Żeby dotrzeć na dół strony trzeba pozamykać reklamy, nie zachęca to do korzystania z serwisu. Wiadomo, że reklamy są i będą, ale te wyskakujące po kilku sekundach są okropne...

slk
2024-08-21 08:44:18

@MonikaP  super, dziękujemy za informację zwrotną i za sprawdzenie, czy wszystko działa ;) 

Vejne
2024-08-29 19:52:34

Nie działa u mnie Tryb usuwania w biblioteczce. Nie mogę usunąć niechcianych półek w żaden sposób ani na Chrome ani przez Firefox. Kiedyś udawało mi się tym zarządzać bez problemu.
(Tak szukałam rozwiazania, że już raz przez to przez przypadek wyrzuciłam sobie tegoroczne książki z biblioteczki i musiałam je dodawać od nowa. :p)

slk
2024-09-03 09:09:38

@Vejne jak tylko naprawimy statystyki czytelnicze zabierzemy się za zarządzanie biblioteczką i usuwanie półek ;) mamy nadzieję, że nastąpi to wkrótce, będziemy informować na bieżąco. 

Odpowiedz