Kto | Post |
---|---|
|
2012-09-27 16:10:19
Ponad rok pracy zajęły nam prace nad nową stroną główną serwisu, dostępną pod adresem www.granice.pl W końcu - udało się. Jest, działa, stanowi naszą nową wizytówkę. Trudno więc, byśmy nie zapytali w tym momencie - jak Wam się podoba? Czy to rzeczywiście zmiana na lepsze? Czy coś byście na niej zmienili? Czegoś brakuje? Z góry dziękujemy za wszystkie komentarze i sugestie. |
|
2012-09-27 16:18:26
Jest o wiele lepsza, mniej chaotyczna. Chociaż nadal brakuje mi podkreślenia najważniejszych jej aspektów. Zmiana na ogromny plus. Miło widzieć, że portal się rozwija. Jestem tutaj dwa lata i mogę śmiało powiedzieć, że wiele tutaj się zmieniło. Gratulacje dla redakcji. Oby tak dalej! :) |
|
2012-09-27 16:55:45
Dziękujemy, bardzo nam miło. Ale, Ratty, napisz, czym byłoby dla Ciebie podkreślenie najważniejszych aspektów serwisu? Chodzi o nowe teksty itd. czy o możliwości, jakie serwis daje użytkownikom? Chętnie będziemy serwis zmieniać dalej, ale wskazówki są bardzo cenne i potrzebne :-) |
|
|
|
2012-09-27 18:09:12
Chodziło mi o jakiś baner na głownej, co ludzie moga zyskać logując sie na portal. Taka zachęcającą reklamę. Nowa strona głowna jest bardziej przejrzystsza niż poprzednia. Wczesniej wszystko mi się zlewało. |
|
2012-09-27 18:39:01
Ale teoretycznie taki banner jest - pod "Wiadomościami dnia". Czy powinniśmy zwrócić uwagę na inne rzeczy, czy też jest to po prostu mało widoczne? |
|
2012-09-27 18:54:34
Dla mnie zmiany są rewelacyjne, wielkie brawa! |
|
2012-09-27 18:56:56
A tak, rzeczywiscie jest. Nie zauwazyłam go wczesniej. |
|
2014-04-08 00:55:55
brakuje jak dla mnie - na stronie głównej albo w profilu użytkownika - jakiegoś odniesienia do Forum Pomocy. Przecież wiadomo, nie każdy na portalu z forum korzysta, a nie jest takie oczywiste, że Pomoc/FAQ/itd znajduje się właśnie na forum. Jak szukałam tego działu po raz pierwszy, to wygodniej było szukać w Google niż szperać po stronie :) Jak szukałam po raz drugi (po pewnym czasie), też robiłam to przez Google... |