Kto | Post |
---|---|
|
2014-07-25 15:38:57
Dzień dobry Państwu! Z tej strony Kacper, miłośnik książek wszelakich - począwszy od klasyki literatury, skończywszy na fantastyce, poradnikach biznesowych i motywacyjnych. Mam nadzieję, że dzięki udziałowi na forum natrafię na różnych mniej znanych pisarzy, którzy mają na swoich kontach literackie perełki. Pozdrawiam serdecznie! |
|
2014-07-27 18:36:57
Ja również witam serdecznie wszystkich użytkowników forum choć zaglądam tu już od bardzo dawna dopiero dziś postanowiłam się zalogować ... jestem również miłośniczką wszelkiego rodzaju książek i liczę na nowe doświadczenia |
|
2014-07-27 18:41:47
Ja także zalogowałem się dopiero dzisiaj mimo, że zaglądam na forum bardzo często... również poszukuję nowych inspiracji, a także autorów i książek do których jeszcze nie dotarłam dlatego tu jestem ... |
|
|
|
2014-07-28 11:23:22
Ja również witam wszystkich użytkowników forum ... właśnie w tym roku zdałem maturę dlatego też tu jestem ... mam nadmiar wolnego czasu i szukam tytułów nowych książek które warto przeczytać |
|
2014-07-31 12:35:07
Witam serdecznie wszystkich użytkowników i użytkowniczki forum granica, właśnie mam wakacje a co za tym idzie mnóstwo wolnego czasu poświęcam go głównie na czytanie książek a to forum bardzo mi to ułatwia |
|
2014-07-31 14:49:06
Witam serdecznie, bardzo lubię spędzać czas na tym, forum szukając nowych ciekawych tytułów, oraz czytając wasze recenzje dziś postanowiłam do was dołączyć liczę że będzie to miły pobyt |
|
2014-08-01 12:20:47
Witam wszystkich serdecznie... właśnie poszukuję dobrych książek ponieważ mam akurat nadmiar wolnego czasu i chciałabym nadrobić swoje zaległości w czytaniu książek, ale akurat nie mam nic na oku... pozdrawiam |
|
2014-08-27 22:28:22
Witamy witamy ... bardzo się cieszę że co kilka dni dołącza do nas ktoś nowy ... świadczy to o tym, że forum cały czas się rozpowszechnia i gromadzi nowe osoby bardzo nas to wszystkich cieszy ... pozdrawiam |