Forum

Wątek - Dzień dobry, bardzo :)
← powrót

Kto Post
kamilwoj
2014-06-25 22:12:03

Dzień dobry wszystkim :) Chcę podzielić się z wami swoją twórczością, podyskutować na interesujące tematy, szukam także osób, które zajmują się recenzjami oraz tłumaczeniem literackim. Pozdrawiam :)
CINDERELLA94
Avatar użytkownika - CINDERELLA94
2014-06-26 00:18:47

Witam wszystkich serdecznie ... dopiero jakiś cas temu odkryłam to forum i muszę przyznać że jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem ponieważ forum jest naprawdę inspirujące i bardzo ciekawe pozdrawiam wszystkich Firmy ubezpieczeniowe brzydko mówiąc mają czasem takiego zwykłego człowieka za nic..Nie liczą się z nikim i z niczym Przeczytać http://its-braveandhonest.tumblr.com/post/117463458222/nie-daj-sie-firmom-ubezpieczeniowym można na blogu.
YANG87
2014-06-28 21:14:20

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum granice... właśnie jestem z wami od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się przywitać ponieważ po kilku dniach obecności tutaj wiem że zagoszczę na dłużej pozdrawiam Michalina z Wrocławia
Domawit77
2014-07-02 21:40:41

Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum... właśnie jestem z wami od jakiegoś czasu i dziś postanowiłem się przywitać ponieważ po kilku dniach obecności tutaj wiem że zagoszczę na dłużej pozdrawiam Darek
Emilly26
2014-07-08 17:27:28

Witam.Ja od roku mam konto i w sumie nie zaistniałam tu na portalu. Zdałam pytania autorom, biorę udział w konkursach literackich. Nie miałam czasu spełnienie literackie. Może pisanie tutaj pozwoli spełniać moje marzenie:)
Odpowiedz
1