Kto | Post |
---|---|
|
2014-06-25 22:12:03
Dzień dobry wszystkim :) Chcę podzielić się z wami swoją twórczością, podyskutować na interesujące tematy, szukam także osób, które zajmują się recenzjami oraz tłumaczeniem literackim. Pozdrawiam :) |
|
2014-06-26 00:18:47
Witam wszystkich serdecznie ... dopiero jakiś cas temu odkryłam to forum i muszę przyznać że jestem naprawdę pod wielkim wrażeniem ponieważ forum jest naprawdę inspirujące i bardzo ciekawe pozdrawiam wszystkich Firmy ubezpieczeniowe brzydko mówiąc mają czasem takiego zwykłego człowieka za nic..Nie liczą się z nikim i z niczym Przeczytać http://its-braveandhonest.tumblr.com/post/117463458222/nie-daj-sie-firmom-ubezpieczeniowym można na blogu. |
|
2014-06-28 21:14:20
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum granice... właśnie jestem z wami od jakiegoś czasu i dziś postanowiłam się przywitać ponieważ po kilku dniach obecności tutaj wiem że zagoszczę na dłużej pozdrawiam Michalina z Wrocławia |
|
|
|
2014-07-02 21:40:41
Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum... właśnie jestem z wami od jakiegoś czasu i dziś postanowiłem się przywitać ponieważ po kilku dniach obecności tutaj wiem że zagoszczę na dłużej pozdrawiam Darek |
|
2014-07-08 17:27:28
Witam.Ja od roku mam konto i w sumie nie zaistniałam tu na portalu. Zdałam pytania autorom, biorę udział w konkursach literackich. Nie miałam czasu spełnienie literackie. Może pisanie tutaj pozwoli spełniać moje marzenie:) |