Kto | Post |
---|---|
|
2014-05-17 16:41:10
Cze¶æ, tutaj Beata. Portal Granice.pl znam ju¿ od dawna ale jako¶ nigdy nie my¶la³am o tym, ¿eby siê zarejestrowaæ a¿ do wczoraj ;). |
|
2014-05-22 08:01:38
ja równie¿ wiêc widzê, ¿e jeste¶my nowe :) witaj, Ewa. a Ciebie skad przywialo? co robisz, ile masz lat, no i co lubisz czytac? |
|
2014-06-02 19:09:19
Ja równie¿ jestem tu zupe³nie nowa i trafi³am zupe³nie przez przypadek, a nigdy wcze¶niej nie s³ysza³am o granicy dlatego jestem na prawdê mi³o zaskoczona tym forum a tematyka bardzo mi odpowiada i ciesze siê ¿e tu jestem Smiesza mnie te heterko niewiadomo chlopcy czasem metro sledza takie strony http://facetizakupy.blog.com/ a pozniej na ulicy nie wiesz czy to facet czy to nawet nie jest facet |
|
|
|
2014-06-16 19:12:37
cze¶æ, równie¿ witam wszystkich u¿ytkowników forum :) znalaz³am stronê przypadkiem, ale zaraz dok³adnie j± przejrzê, bo na pierwszy rzut oka wygl±da interesuj±co :) pozdrawiam wszystkich moli ksi±¿kowych |
|
2014-06-20 19:14:53
Dzieñ dobry, wszyscy siê witaj±, to i ja skorzystam z tej mo¿liwo¶ci. Nazywam siê Magdalena i od czasu do czasu zagl±dam ju¿ na to forum. zauwa¿y³am, ¿e ca³y czas siê rozrasta - bardzo siê z tego powodu cieszê, pozdrawiam |