Kto | Post |
---|---|
|
2012-07-21 17:59:31
Witam! :) Pewien znany poeta obruszyłby się za to powitanie, ale ja, w odróżnieniu od niego, prostotę i niepozorność "witam" traktuję jako zaletę. "Witam" nikogo nachalnie nie wpycha w sztywne ramy "pań", "panów", czy niepoważnej młodzieży. Nawet, jeżeli stare zasady chcą inaczej. Zasady zawsze można zmienić. Zatem witam i pozdrawiam serdecznie wszystkich, nawet owego poetę, jeżeli przypadkiem by tu zawitał - witam na wszelki wypadek również! Aleksy aleksykettler.blox.pl |
|
2012-07-23 10:17:37
Wszyscy są gospodarzami naszego serwisu - nawet ci, którzy dołączyli w ostatnich dniach czy tygodniach. Stąd - forma jak najbardziej poprawna. Stali bywalcy również witają - w dodatku serdecznie :) |
|
2012-07-23 14:04:30
Witam i ja. Słyszałam, że 'witam' nie powinno się używać, bo sugeruje wyższość witającego nad witanym. Czasem zastanawiam się, gdzie jeszcze ludzie znajdą dziurę w całym. Baw się dobrze i spędź z nami miło czas (wczułam się w rolę gospodarza :D). |
|
|
|
2012-08-30 09:41:54
Witam wszystkich :-) zalogowałem się na granicach gdyż chce pokazać wszystkim użytkowniką moją twórczość :-) sztuka czytania wierszy powoli zanika lecz ja wierzę że tak nie jest i nadal są chętni, którzy poczytają i poślęczą chwilkę czy dwie nad zawartymi weń słowami :-)pozdrawiam i zapraszam do lektury :-) http://wydaje.pl/e/w-swietle-minionego-lata3 http://wydaje.pl/e/tam-i-z-powrotem-przez-moje-uczucia |
|
2012-09-02 23:39:55
Witam się zatem i ja, zgodnie z wymogami grzeczności :) |
|
2012-09-25 20:53:27
Witam wszystkich przyjemnością chciałbym przedstawić moją twórczość i wysłuchać waszych kometarzy :) |
|
2012-09-25 21:02:10
Nie ma więc na co czekać, trzeba koniecznie dodać swoje prace! C: |
|
2012-09-30 21:53:17
Jestem tu nowa, ale nie nowa w tego typu portalach. Interesuje mnie Wasze zdanie o tym co piszę, cieszę się, że tu jestem i mam nadzieję być dłużej jeśli Was nie zanudzę na śmierć! Jedno z moich opowiadań i jeden wiersz jest mile przyjęty, oby tak dalej! Ale pomocnej krytyki też się spodziewam! |
|
2012-09-30 22:34:39
Witaj. Miło, że się tutaj zalogowałaś. Mam nadzieje, ze spedzisz tutaj ciekawie czas i poznasz fajnych ludzi i nabierzesz doswiadczenia, wymienisz poglady. Na pewno nie zanudzisz, don't worry be happy! Pozdrawiam R.A. :) |
|
2012-10-30 20:50:00
Witaj wśród nas:) Rozgość się. Mam nadzieję, że miło spędzisz tu czas:) Pozdrawiam:) |